Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Les Mestresses d'Alcarràs fan 3.500 entrepans per la Festa del Porc

20 fotos

La Festa Major d'Alcarràs ja ha començat. Com cada any, el tret de sortida el van donar les Mestresses de Casa, que durant dos dies van estar treballant per a que ahir tothom tingués el seu entrepà de llonganissa o botifarra negra. I és que se celebrava la Festa del Porc, un acte que pocs alcarrassins i alcarrassines es volen perdre.

Dilluns es feia la matança dels 5 tocinos de 170 kg cada un. Començaven aleshores dos dies intensos per la cinquantena de mestresses que van fer el mondongo a l'alberg del poble per tenir apunt els 3.500 entrepans, les 725 botifarres negres i les 1.000 llonganisses que van alimentar ahir la gran quantitat de veïns que van acudir a les Escoles de Baix. A més, tal i com van indicar les mestresses, es van gastar uns 70 litres d'oli i 60 de vi. I és que sense l'ajuda, treball i col·laboració desinteressada d'aquesta associació, la Festa del Porc no seria possible. Val a dir que també ha estat gràcies a les donacions del Sr. Mario Gòdia, Vall Companys, la Unió Porcina Remolins i l'Ajuntament de la vila.

Paral·lelament, el grup de joves que ha posat en marxa el Ksal de Joves, va vendre begudes a preus populars per acompanyar l'entrepà.

Comencen ara quatre dies plens d'actes i activitats per a tots els públics. Titelles i parcs per als infants, teatre, ball, cinema o festa amb dj's per als més joves, entre molts altres.

Per aquesta Festa Major 2011, l'Ajuntament ha prioritzat l'estalvi oferint a grups i artistes de la mateixa vila la possibilitat de donar-se a conèixer protagonitzant moltes de les actuacions que tindran lloc aquests dies de festa a la vila. Un bon exemple és el grup ÉTHER, encarregat del concert del divendres a la nit.

 

 

Data de Publicació 19 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Festa Major "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.