Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Teatre, música i diversió per la Festa Major d'Alcarràs

1 fotos

La Festa Major d'Alcarràs se celebrarà del 19 al 23 de gener i ve carregada d'activitats per a totes les edats. Cinc dies on hi tindran cabuda el teatre, les activitats infantils, actuacions musicals, una exhibició de balls de saló i fins i tot la celebració del Campionat de Catalunya al Circuit de Ràdio Control.

El dimecres 19 comença amb la Festa del Porc a càrrec de l'Associació de Mestresses de Casa, seguit de la representació de l'obra No et vesteixis per sopar a càrrec de Remember Company. A més, el Ksal de Joves estarà obert des de les 19:00h fins les 00:00h.

L'endemà els més menuts s'entretindran amb el Park Jove - Infantil Hamelin i després de la Missa Major es repartirà coca beneïda de Sant Sebastià. A la tarda, es projectarà el film Alícia al país de les meravelles i el dia acabarà amb la sessió de ball llarga amb Banda Sonora.

A primera hora del divendres hi haurà xocolata calenta i després actuarà el Circ Hula al Centre Cultural Municipal Lo Casino. Durant la tarda es projectarà la pel·lícula d'Shrek 4 i a mitjanit el grup d'Alcarràs Éther actuarà al pavelló. Un cop acabat, serà el torn del grup de versions Virus i després al discomòbil.

El dissabte 22, a primera hora es farà el tir al plat i després hi haurà titelles. A la tarda s'enfrontaran el FC Alcarràs i el CD Morell i a les 19:00h hi haurà una exhibició de balls de saló dels alumnes del Gimnàs Ares i un cop acabat ja començarà el ball de tarda i nit. A partir de les 2:30h continuarà la gresca amb la discomòbil.

L'últim dia, tindrà lloc simultàniament el recorregut de caça i el Campionat de Catalunya per equips al Circuit de Ràdio Control. A mig matí, tothom que vulgui podrà muntar a cavall gràcies a l'Associació d'Amics dels Cavalls. A primera hora de la tarda les Majorettes d'Alcarràs faran una demostració pels carrers i arribaran al camp de futbol, on es disputarà el partit entre FC Alcarràs i el Amistad Euro-Amèrica. La festa s'acabarà amb el cafè concert amb l'orquestra La Dama, una ballada de sardanes i la sessió llarga de ball.

 

 

Per veure el programa de la Festa Major fes clic aquí.

Data de Publicació 17 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Festa Major "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.