Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Finalitzen els cursos de català a Alcarràs

  • Representants de les diverses associacions van mostrar el seu agraïment
8 fotos

Aquest dijous al vespre ha tingut lloc la cloenda dels cursos de català destinats a persones nouvingudes. En total, fins a 72 alumnes han assistit a les classes, impartides pel professor Josep Emili. L'entrega dels diplomes va tenir lloc al Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs, amb la presència de l'alcalde Gerard Serra, Conxita Navarro, directora del Centre de Normalització Lingüística de Lleida, i Laura Corsà, coordinadora d'Ensenyament del Centre de Normalització Lingüística de Lleida. Un dels alumnes va aprofitar l'ocasió per demanar a l'alcalde que es duguin a terme altres nivells més avançats de català a la vila, ja que ara si els volen cursar s'han de desplaçar a Lleida ciutat. Serra, per la seva part, va prometre estudiar la proposta en aquests temps tant difícils econòmicament.

Durant el primer quadrimestre del curs 2010-2011, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha dut a terme a Alcarràs, en col·laboració amb l'Ajuntament i amb les associacions de persones nouvingudes AGAS (Associació de Guineans i Amics del Segrià) i ARA (Associació de Romanesos d'Alcarràs), i amb la participació de la Secretaria per a la Immigració, 2 cursos de llengua catalana per a persones nouvingudes.

Els cursos han estat dels nivells Bàsic 1 i Bàsic 2 i en conjunt han comptat amb la participació de 72 persones nouvingudes d'Algèria, l'Argentina, el Brasil, el Camerun, Colòmbia, Cuba, l'Equador, Gàmbia, Guinea, Libèria, Mali, el Marroc, el Perú, Polònia, Portugal, la República Dominicana, Romania, el Senegal i Veneçuela.

 

Data de Publicació 13 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , cursos , immigració "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.