Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

El Puyol de 'Crackòvia' apareix de sobte a la Festa Major d'Alcarràs

  • Guanyador del concurs de decoració de balcons. Residència Sant Sebastià
  • Guanyador del concurs de decoració de balcons. Residència Sant Sebastià
55 fotos

La Festa Major d'Alcarràs ja és aquí. Després d'un cap de setmana amb actes previs, aquest dimecres ha començat la festa pròpiament dita. I l'arrancada no va passar gens desapercebuda. La plaça de l'Església estava plena de gom a gom per veure la proclamació de les noves pubilles i hereus i sentir el pregó de la festa major, a banda de conèixer el guanyador del concurs de decoració de balcons.

Tot semblava cursar sota el previst. L'emocionant relleu de les ja ex pubilles i hereus als actuals, el discurs de l'alcalde Gerard Serra, l'entrega del premi a la Residència Sant Sebastià com a entitat guanyadora del concurs de decoració de balcons... I de sobte es va sentir una veu estranya però alhora coneguda. Era la veu d'en Jordi Ríos, l'actor que encarna el personatge d'en Johan Cruyff i d'en Carles Puyol al programa de TV3, Crackòvia. "El Puto Puyi" va interactuar amb les pubilles, hereus, ajuntament i tothom que se li passava per davant fent riure a tots els que estaven allà presents. Una sorpresa, sens dubte, divertida.

Després va tenir lloc l'obra teatral "Hem de tornar de bodes!" a Lo Casino, a càrrec del grup Bao-Bap. I un cop acabada, tothom cap al recinte de les penyes. Mentre el jurat observava les decoracions de les penyes per decidir-se pel veredicte, els assistents ja ballaven al ritme de la música de cadascuna d'elles. La Festa Major havia començat. Ja ben entrada la matinada es va saber el guanyador. Amb una guarnició pròpia del musical de Moulin Rouge, la penya Tot a l'ample i Klibre 20, que competien juntes, van ser les guanyadores. Enhorabona i Bona Festa Major a tothom!!

 

Data de Publicació 25 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Festa Major "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.