Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

El Festinoval d'enguany incorpora actuacions per a infants

La cita tindrà lloc a Gardeny els dies 25 i 26 de juny

1 fotos

El Festinoval, festival d'artistes emergents de Lleida, arriba a la seva 9a edició i ho farà amb la participació de 19 grups de música, que presentaran els seus darrers treballs els dies 25 i 26 de juny a Gardeny. La trobada, que té com a objectiu potenciar músics i joves artistes, incorpora aquest any com a novetat un espai amb actuacions per a infants, el Festinovailet.

Aquesta cita musical, que va néixer com a un homenatge a Tino Agustí, s'ha convertit en un punt de trobada de noves propostes musicals i de músics que, en diversos casos, després han protagonitzat una carrera consolidada al món musical. Entre els grups participants aquest any destaquen els Seiho, integrat per diferents components del grup Manel (que va actuar al Festinoval en edicions anteriors), Cesc Freixas (guardonat recentment als premis Enderrock) o la cantautora Meritxell Gené. El festival també oferirà l'oportunitat de conéixer propostes d'artistes molt joves com els integrants de Repúlblika Ska o Garlic Lollipops i músiques singulars, com les que proposen els Orxata Sound System de València.

Totes les actuacions són d'accés gratuït. A banda de les actuacions en directe, que es podran seguir en dos escenaris diferents, es manté l'espai fotogràfic d'anys anteriors.

A les activitats de Festinoval s'hi afegeix una exposició fotogràfica que es podrà visitar a partir de l'1 de juny al Cafè del Teatre de l'Escorxador, del fotògraf Xavier Rué i el nou espai per a infants amb propostes innovadores com màgia, el Festinovailet.

 

Data de Publicació 18 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " festes i celebracions , Lleida , música "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.