Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Exposició única a Alcarràs d'art sacre procedent del Museu Diocesà

El proper diumenge, dia en el qual també tindrà lloc una Trobada Gegantera

2 fotos

La Regidoria d'Alcarràs organitza les Jornades Culturals a Alcarràs que començaran el proper diumenge, amb dos esdeveniments de gran transcendència: el primer d'aquests, serà la Trobada Gegantera Comarcal, que començarà a les 10.00 hores i comptarà amb una cercavila a les 12.00 hores pels carrers de la Vila i un dinar de germanor de les colles, a les 14.00 hores. S'espera que hi participin una vintena de colles.


Paral•lelament, el mateix diumenge s'inaugura a l'Església d'Alcarràs una exposició d'art sacre única i de gran importància per a la Vila, ja que s'exposaran obres procedents del Museu de Lleida, algunes de les quals mai han sortit d'aquest equipament i tenen una estreta relació amb la història religiosa del municipi.


Precisament avui, han arribat ja les peces procedents del Diocesà, un total de nou, entre talles de fusta, pintures sobre fusta i a l'oli sobre llenç i escultures. La mostra segueix un fil conductor basat en la cronologia de la història de l'Església d'Alcarràs, de forma que s'hi exposaran sants que ja estan a la parròquia. També es podrà veure una Mare de Déu de pedra que originàriament es trobava a l'església d'Alcarràs. Les peces van des del segle XIV fins al XX. Aquesta exposició és fruit d'un projecte que impulsa la Regidoria de Cultura, la Parròquia d'Alcarràs i el Museu Diocesà per tal de donar a conèixer la riquesa de l'art sacre de les nostres terres.

Les Jornades Culturals es completaran amb d'altres actes com concerts, exposicions, una Nit Literària dedicada al poeta Salvador Espriu i l'entrega dels premis literaris 2013 ‘Vila d'Alcarràs', que tindrà lloc el dimecres 24 d'abril a ‘lo Casino'.

Consulta el programa aquí

Data de Publicació 11 Abril de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.