Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Alcarràs senyalitza el seu patrimoni

Amb plafons que inclouen imatges i codis QR pels telèfons mòbils

3 fotos

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria d'Ensenyament i Patrimoni, està portant a terme el procés de senyalització de tots els llocs d'interès patrimonial i cultural de la Vila per tal de donar-los a conèixer als visitants, però també per oferir informació explicativa, així com imatges, del què representen, per als alcarrassins.

En una primera fase s'ha senyalitzat l'Església d'Alcarràs; Casa de l'Hereu; el Sindicat Agrícola; Cal Calistro; i El Fossar o el nou Centre d'Interpretació de la Història i Cultura d'Alcarràs. A més a més, al Carrer Major s'ha instal•lat un plafó amb vitrina per poder donar informació puntual sobre les exposicions que es fan a El Fossar relacionades amb el patrimoni històric.

Els plafons instal•lats estan fets amb material per protegir-los dels raigs del sol i també contra possibles actes vandàlics, com les pintades. Totes les senyals estan fabricades amb criteris d'Eco-Disseny i producció sostenible.

Una de les característiques rellevants d'aquest plafons informatius és que combinen el missatge tradicional escrit amb les noves tecnologies, ja que integren Codis QR als quals se'ls hi anirà afegint informació d'interès. D'aquesta manera i fent fotografies a través dels telèfons mòbils a aquesta codis es podrà accedir a més informació que es trobarà en la web de l'Ajuntament d'Alcarràs. La regidora de Patrimoni, Marina Forcada, ha assenyalat que la idea és posar en valor el patrimoni de la Vila, tant als veïns de la vila com als de fora i fer-ho amb els màxims canals possible, també a través de les noves tecnologies.

Per una altra banda, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs ha creat un logo per identificar i agrupar tot allò relacionat amb el Patrimoni Històric d'Alcarràs i així potenciar-ho. El pressupost total d'aquestes actuacions ha estat de 5.400 euros.
Data de Publicació 08 Gener de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.