Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

La biblioteca d'Alcarràs està de dol

1 fotos

Tots els divendres, la Biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs, juntament amb moltes altres entitats culturals del país, protagonitza el 'divendres de dol'. Amb el cartell "LA CULTURA NO ÉS UN LUXE!" volen manifestar el seu malestar per les contínues retallades del Govern català, sumades a l'increment de l'IVA i a la mala imatge que s'està donant dels treballadors públics així com els drets que se'ls està traient. "Considerem que treballem el màxim possible per donar un servei professional i de qualitat als nostres usuaris. Ningú ens regala res", asseguren.

D'aquesta manera, al Facebook de la biblioteca alcarrassina podem veure com cada divendres s'adjunta una fotografia amb les treballadores del centre ensenyant el cartell juntament amb un escrit d'algun periodista o escriptor relacionat amb la cultura.
Les treballadores de la biblioteca han explicat a la revista Altanto!! que ja fa més d'un any que pateixen les retallades en les subvencions de la Generalitat, que serveixen per adquirir material. Per contra, han assegurat l'Ajuntament de la vila no els ha reduït el pressupost per dur a terme les activitats, mantenir les instal·lacions i el personal. Amb tot, la biblioteca d'Alcarràs, ha vist reduït el seu pressupost en més d'un 75% del 2008 al 2011.

Cal recordar que des del passat 1 de setembre, l'IVA aplicat al preu de les entrades de cine, teatres, festivals, concerts i entrades a museus ha passat del 8% al 21%. El llibre és l'únic que manté el 4%.

 

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Biblioteca Joaquim Montoy , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.