Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Alcarràs fa l'entrega dels seus IV Premis Literaris

2 fotos

El Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs va acollir dijous passat l'entrega els Premis Literaris 2012, una edició on s'han rebut moltes obres i el nivell ha estat molt elevat, segons el jurat. Aquests premis compten amb diverses categories, segons l'edat dels participants i també l'estil. Els premis han estat valorats en 1.910 euros.

Així, el VII Premi de Narració Curta Vila d'Alcarràs - el més important pel que fa a quantia econòmica - ha estat per Carme Caum Julio, per l'obra Crònica d'un Drapaire, guardó valorat amb 800 euros. A més a més, aquesta obra serà publicada per De Paris Edicions S.L.

Pel que fa al V Concurs de Narració Curta de la Gent Gran, aquest ha estat per Pepita Matges Jové, amb l'obra Memòries del meu avi, guardó valorat amb 100 euros.

En la categoria infantil, el XI Concurs de Narració Curta han resultat guanyadors Oriol Ginestà Charles (alumnes de 3r i 4t d'ESO), amb el seu escrit titulat El Món dels anuncis; i Aina Dolcet Niubó (alumnes de 5è i 6è), amb l'obra Des de la finestra lila.

Finalment, en l'apartat dels joves, el XVI Concurs Literari ‘Vila d'Alcarràs', el primer premi de 200 euros de la Categoria A ha recaigut en Robert Domènech Eres, amb l'obra titulada Sempre hi ha un demà. L'accèssit, de 100 euros, d'aquesta categoria ha estat per Ivet Béjar Dolcet, amb l'obra titulada El meu únic amor . Pel que fa a la categoria B, el primer premi, de 350 euros, ha estat per Edurne Laurenz Bagué, amb l'obra I sortirà el sol. Pel que fa a l'accèssit d'aquesta categoria, de 200 euros, la guanyadora ha estat Lorena García Matges.

 

 

 


Data de Publicació 01 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , concursos , literatura "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.