Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Multitut d'activitats en el Dia Internacional de les Dones

El Consell Comarcal ha fet públics avui els actes que duran a terme

1 fotos

Xerrades, espectacles, tertúlies, projeccions de pel·lícules i tallers. Aquestes són les activitats previstes pel Consell Comarcal del Segrià en motiu del Dia Internacional de les Dones. Aquestes tindran lloc a diversos pobles de la comarca i tenen per objectiu sensibilitzar la població, evidenciar les desigualtats existents i propiciar un espai de reflexió.

Els actes comencen el 5 de març i s'allarguen fins al mes d'abril. Aquest dia, a Alfarràs, tindrà lloc la xerrada El treball de les Dones. Valor afegit. A la Portella, està previst un berenar tertúlia amb la projecció del film Las chicas de la lencería.

De manera conjunta a totes les poblacions hi haurà l'enlairament de globus d'heli (Alcarràs, Gimenells, Sudanell, Alfés, Llardecans, Alcanó, Torrebesses, La Portella, Alfarràs, Artesa de Lleida, Aspa i Torrefarrera). La idea és que es pugui afegir un missatge o una frase que reflecteixi la realitat del mercat laboral de les dones als globus i que aquests s'enlairin com a desig de canvi. 

A Almenar presentaran el conte La Cenicienta que no quería comer perdices i a Alcanó tindrà lloc l'espectacle La penosa historia de Penélope López. Els tallers a les escoles també hi són presents i es duran a terme al CEIP de Llardecans i al CEIP de Massalcoreig sota el títol Primers passos per la igualtat

Cal recordar que, paral·lelament a aquests actes, els pobles de Llardecans i Massalcoreig acolliran l'exposició Els treballs de les dones del Segrià.

 

Consulteu l'agenda per conèixer més detalls de les activitats dels pobles del Baix Segrià.

 

Més info a www.segria.cat

Data de Publicació 01 Març de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcanó , Alcarràs , Alfés , associacions de dones , associacions de joves , centres educatius , Consell Comarcal , festes i celebracions , Gimenells i Pla de la Font , igualtat , Llardecans , Massalcoreig , pobles del Segrià , Sudanell "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.