Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Premien la Biblioteca d'Alcarràs per la tasca integradora

  La Biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs ha rebut un dels premis de Bones Pràctiques que concedeix l'Associació Lectura Fàcil -entitat sense ànim de lucre- per la seva tasca d'ensenyar a llegir a persones nouvingudes a aquest municipi del Segrià. Aquesta entitat, que compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya (COBDC), i el suport del Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), ha valorat el treball que s'està duent a terme des del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Joaquim Montoy creat per ajudar a integrar socialment persones integrades oferint-los instruments per aprendre la cultura i la llengua catalanes. Aquest any, el Club de Lectura fàcil va dirigit a les dones nouvingudes que resideixen a Alcarràs.

  El premi, consistent en un lot de llibres, va ser recollit el passat 16 de desembre a la seu de l'Associació de Lectura Fàcil a Barcelona per part de la directora de la Biblioteca, Dolors Forcada, i la regidora de Cultura, Maite Codina. Amb el Premi Bones Pràctiques, aquesta associació, que s'ha convertit en centre d'informació i referència d'iniciatives a l'entorn de la lectura, vol guardonar aquelles entitats que utilitzen de forma pràctica materials de lectura fàcil per fomentar aquest hàbit entre les persones amb dificultats lectores. Al certamen s'hi van presentar entitats de tot Espanya.

   

  Un taller fet de Pau

  D'altra banda, seguint amb l'activitat incessant d'aquesta biblioteca, diversos alumnes de l'aula USEE (Unitat de Suport a l'Educació Especial) de l'institut d'Alcarràs. L'activitat consistia en fer un trencaclosques amb paraules com idear, compartir, riure, abraçar, respectar... totes elles incloses dins d'un gran cercle amb el títol Juguem en Pau.

  Els alumnes, mitjançant imatges de revistes donades de baixa de la biblioteca, van retallar a mode de collage imatges relacionades amb la paraula "pau" i posteriorment les van penjar a l'àrea infantil perquè les puguin veure els usuaris que diàriament visiten la biblioteca.

   

  Data de Publicació 30 Gener de 2012
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs , Biblioteca Joaquim Montoy , centres educatius , premis "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.