Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Albatàrrec acull dissabte la cloenda del Cicle Segrià Corals

7 fotos

Aquest matí s'ha celebrat un esmorzar de premsa al restaurant Genial de Lleida per presentar la cloenda de la VIIa edició del Cicle Segrià Corals 2011, aquest any dedicada a la figura d'Antoni Pujol Giménez, músic prolífic de la ciutat de Lleida i fundador del Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida.

L'acte, presidit pel president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, ha servit per gestar la cloenda del que és el cicle de cant coral més important de les terres de Lleida, el proper dissabte 17 de desembre a Albatàrrec, amb un concert de Gospel ofert pel Cor de Cambra de l'Auditori.

Maria José Invernon, Presidenta de l'Àrea de cultura del Consell Comarcal del Segrià, ha explicat l'evolució d'aquest cicle coral que va començar l'any 2005 i en el que s'ha treballat intensament per donar-li continuïtat i mantenir els objectius que edició rere edició s'han assolit, com són la nova creació, la professionalització i la continuïtat de les entitats corals a la comarca, el foment del cant coral entre infants i joves o bé, el reconeixement institucional a totes aquelles persones que a través del cant i la música fomenten la cultura catalana. Cal destacar que el cicle compta amb la participació de les corals del Segrià, que són 21.

Carme Vidal, vídua d'Antoni Pujol, ha fet menció a la dilatada trajectòria del compositor i ha destacat - en un discurs emocionant - la figura i la relació amb el seu marit, còmplice i professional, amb el que també va poder compartir la seva passió per la música.

Per la seva banda, l'alcalde d'Albatàrrec, Baltasar Biosca, ha volgut fer esment a la potencialitat dels petits municipis del Segrià i les seves instal·lacions culturals, i s'ha mostrat il·lusionat per acollir la cloenda del cicle, alhora que ha manifestat el seu desig perquè a Albatàrrec es crei una coral.

 

 

Data de Publicació 13 Desembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Albatàrrec , Consell Comarcal , corals "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.