Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

El grup 'Buhos' actuarà per la Festa Major d'Alcarràs

1 fotos

Fins a sis dies de Festa Major s'estan preparant a Alcarràs a més dels dos dies d'actes per anar fent boca celebrats aquest passat cap de setmana. Com ja és tradició, la festa comença amb la proclamació de les pubilles i els hereus i amb el pregó de la Festa Major. I per segon any consecutiu, es lliurarà el premi al guanyador del Concurs de decoració de Balcons.

La música, la diversió i les activitats culturals, esportives i d'oci no hi faltaran. El grup local de teatre Bao-Bap farà una representació la nit del dimecres 24 i tot seguit es donarà inici a l'esperat Concurs de Decoració de Penyes. L'endemà, pels més esportistes es farà la pedalada pel terme per grans i petits després de l'espectacle infantil. Tot seguit es sortejarà una bicicleta i tothom es podrà refrescar amb l'escuma.

El divendres 26, actuarà l'orquestra Musicalia en sessió de tarda i nit. Mentrestant es celebrarà la divertida i emocionant Cursa de llits i ja a mitjanit es donarà pas al Correfocs i a l'espectacle de focs de la Colla de Dimonis de l'ACTA Som i Serem d'Alcarràs. En acabar, la batucada Brincadeira engrescarà els assistents i els conduirà de la plaça de l'Església al recinte de les penyes. La jornada acabarà amb l'actuació del grup Buhos.

A primera hora del dissabte 27 i per primera vegada, l'Associació de Caçadors d'Alcarràs organitza el primer Tir al plat de la Festa Major, inaugurat per les pubilles i hereus. A l'hora de dinar començarà la Festa de les Cassoles al pavelló polivalent, mentre es donarà inici a la V edició del concurs culinari Lo Cullerot, amb un jurat d'allò més especial, les Mestresses de Casa. Entre tots aquests actes no pot faltar la Rua pels carrers de la vila, on caurà aigua de tots els balcons. L'orquestra Nueva Etapa serà l'encarregada d'amenitzar la festa amb el ball de tarda i nit i pels aficionats a la caça, com cada any, l'Associació de Caçadors organitza el Recorregut de Caça de Festa Major, que tindrà lloc l'últim dia, el diumenge 28 d'agost.

Tot això i molts actes més tindran lloc per la Festa Major d'Alcarràs. No te la pots perdre!

 

Fes clic aquí per veure el programa d'actes

Data de Publicació 22 Agost de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Festa Major "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.