Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

El 57% de les empreses lleidatanes tenen pàgina web

1 fotos

L'Observatori TIC ha presentat avui els resultats de l'estudi sobre l'Ús de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions entre les empreses de la Ciutat de Lleida i la seva àrea d'influència. Gairebé totes les companyies, el 96 per cent, tenen equips informàtics, el 93 per cent estan connectades a la xarxa, el 57 per cent tenen web propi, el 43 per cent utilitzen Internet per fer compres i el 20 per cent, per a vendes.

L'accés a Internet s'utilitza principalment pel correu electrònic i la cerca d'informació, seguit de la transmissió de dades, les transaccions financeres i la promoció comercial. Els tràmits amb l'administració via Internet han passat a ocupar un lloc destacat (una tercera part dels enquestats).

Més de la meitat de les empreses disposen de lloc web propi (57 %). La principal finalitat és facilitar informació i la promoció de l'empresa. Un 49,5 per cent del total d'empreses enquestades utilitzen Internet per a fer compres. Pel que fa a les vendes a clients, la proporció ha anat pujant progressivament fins arribar al 22 per cent de la mostra actual. L'associació amb altres empreses del sector per a fer compres/vendes conjuntes a través de la Xarxa tampoc no acaba d'arrencar.

El tren d'alta velocitat i l'aeroport de Lleida/Alguaire recullen opinions àmpliament favorables, en forma de major mobilitat dels directius, l'accés a més clients, etc. Únicament un 10 per cent de les empreses consideren que aquestes infraestructures han significat una major pressió competitiva. També un 75 per cent considera que el Teatre de la Llotja tindrà efectes positius per a la ciutat, enfront d'un 17 per cent que n'opina el contrari.

Finalment, el resultat de l'anàlisi reflexa que la inversió en equipament i formació TIC sembla haver disminuït respecte enquestes anteriors.

Data de Publicació 20 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.