Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Soses celebra la Play Party i Massalcoreig la Lanbarreig

  • Soses
  • Soses
  • Soses
  • Soses
  • Soses
  • Soses
  • Massalcoreig
7 fotos

Concursos, 40 megues d'Internet, premis, coca amb xocolata i fins i tot un espectacle humorístic. Tot això és el que hi havia a la sisena edició de la Play Party de Soses celebrada el tercer cap de setmana del mes d'abril. Una setantena de persones provinents de pobles veïns però també de ciutats com Reus o València van acudir a la trobada, on els jocs d'ordinador i les consoles no hi van faltar.

A banda de fer-se els concursos propis d'aquestes trobades -com jocs de pc, consoles, jocs de tir, de cotxes, el Guitar Heo o el Mario Car de la Wii- també n'hi va haver d'altres més extravagants com la lluita amb espases de goma espuma o la novetat d'enguany, el concurs de llançament de disc dur. Els guanyadors es van emportar premis com un pernil o una paletilla, samarretes o equipaments informàtics com ratolins, auriculars o carcasses de torres de pc. Ben entrada la nit, els internautes van gaudir de l'espectacle humorístic d'un lleidatà i un cop acabada la jornada molts van dormir en una zona habilitada amb matalassos. Fonts de l'organització han assegurat que l'edició d'enguany ha tingut menys afluència de participants però que aquest fet ha beneficiat a la qualitat del servei.

D'altra banda, el municipi de Massalcoreig també va dur a terme la seva Lanbarreig a través d'una distribució linkat, de programari lliure i facilitat pel departament d'Educació. Aquesta és la primera d'aquest 2010, ja que se'n celebra una altra a l'octubre. Aquest any, però no es van organitzar concursos, ja que segons fonts de l'organització, sembla que l'edició que fan a l'octubre té més èxit. Tot i això, van ser molts els que es van atansar al Casal diumenge al matí coincidint amb el dia de la bicicleta. Tret d'això, unes quaranta persones van assistir gratuïtament a la Lanbarreig.

 

Data de Publicació 28 Abril de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Lans , Massalcoreig , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.