Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Demà arriba l'iPad a Lleida

1 fotos

Els seguidors incondicionals d'Apple ja compten les hores que falten per a que l'últim aparell de la poma arribi al nostre país. Es preveu que l'iPad arribi a les botigues demà al matí, tot i que els usuaris ja el poden encarregar a través de la pàgina web. L'Altanto!! ha pogut parlar amb la botiga de Lleida i han confirmat l'arribada de l'aparell aquest divendres 28 de maig.

Amb l'iPad, que també ha estat objecte de crítiques, es podrà navegar per la web, llegir i enviar e-mails, visualitzar fotografies, veure vídeos, escoltar música, jugar als jocs i llegir e-books, entre altres aplicacions. Disposa d'una pantalla multitouch d'alta resolució, una pantalla tàctil de 9,7 polzades, fa només 13,4mm de gruix i pesa 680 grams. El seu preu oscil·la entre els 479 i els 779 euros depenent de les característiques i capacitat. Alguns, però n'han criticat les carències: no té dispositiu d'entrada per USB ni tampoc càmera incorporada, entre altres. No obstant això, de ben segur que demà es formaran llargues cues per aconseguir-ne un exemplar.

Sembla que mica en mica Apple està avançant a Microsoft, tot i que n'hi ha que creuen que ja ho ha fet. L'última notícia arribava del Parlament Europeu: cada eurodiputat disposarà d'un iPad i substituirà a l'actual Windows 2003.

Després de la presentació oficial als EUA a finals del mes de gener, es preveia que l'iPad es comercialitzés al nostre país a finals del mes de març. L'espera finalment s'ha allargat fins avui.


Vídeo amb les característiques de l'iPad

 

Data de Publicació 26 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Apple , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.