Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Circuit d'Alcarràs s'omple aquest cap de setmana de competicions

El Campionat Mediterrani de Velocitat, Copa Catalana Amater Rodi de Velocitat i la prova inaugural de Promovelocitat coincidiran en les instal·lacions lleidatanes

  • Pix MotoRR
  • Pix MotoRR
  • Pix MotoRR
  • Pix MotoRR
4 fotos

Un cap de setmana d'allò més complet, quant a competicions de velocitat, s'espera al Circuit d'Alcarràs, on hi assistiran més de 150 participants. El dissabte 21, els pilots més joves inauguraran la temporada del campionat Promovelocitat al circuit Mixt, mentre que els pilots amateurs disputaran la segona cita de la temporada al circuit de Velocitat i els inscrits a les diferents categories del CMV realitzaran els entrenaments lliures. La jornada dominical estarà dedicada a les carreres de les diferents categories del Campionat Mediterrani de Velocitat, prèvia realització dels corresponents entrenaments cronometrats.

En Promovelocitat, els pilots més petits iniciaran una nova temporada al circuit lleidatà. Seran els participants de les categories de Promo 50 i Promo 70 els que ho donaran tot sobre el traçat petit, per estrenar-se en el campionat amb el màxim de punts possibles i anar adquirint coneixements i experiència per a la seva carrera dins del món del motociclisme.

En Copa Catalana Amater Rodi de Velocitat, els participants en la recentment estrenada Copa disputaran aquesta vegada els entrenaments i les 2 carreres puntuables per a les categories de Classe 1000, Classe 600 i Legend. Serà una nova oportunitat per demostrar la perícia dels pilots amateurs sobre l'asfalt, i millorar els resultats en el campionat, sent el pilot a batre el clar dominador de la prova anterior, el pilot Humbert Palma (Classe 1000).

Pel que fa al Campionat Mediterrani de Velocitat, els pilots inscrits arribaran al circuit d'Alcarràs després de la celebració de la prova inaugural en les instal·lacions de Parc Motor. Els líders en la classificació general volen reafirmar la seva posició i la resta no l'hi posaran fàcil.

En les categories més petites, clars aspirants a disputar el mundial de velocitat en un futur no gaire llunyà, lidera la categoria de 80cc Fabio Quartararo i la de Pre-125 Marcos Ramírez. Les classificacions de les categories de major cilindrada són liderades per Roberto Martínez (Extrem), Jonatan Caballero (Superstock 1000), José Antonio Lázaro (Superstock 600) i Daniel Carrau (Supersport). També es donaran cita al circuit d'Alcarràs els pilots inscrits en la Yamaha Challenge R, celebrant en aquest traçat la primera prova del certamen.

 

Data de Publicació 19 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.