Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

L'Alcarràs B assoleix l'ascens en l'últim partit

2 fotos

El camp del Torregrossa va ser el testimoni de l'ascens de categoria del futbol Alcarràs B després que aquest sentenciés el partit per 0-3 contra els locals. La disputa pel tercer lloc, l'últim que donava l'ascens després de la reestructuració de les categories, estava entre l'Alcarràs i l'Aitona. Les esperances i les ganes de celebració dels alcarrassins finalment es van poder materialitzar després que l'Aitona empatés, generant una distància de 4 punts.

El partit es presentava amb nervis i molta intriga, l'ascens depenia d'aquest matx. Els blaus van sortir amb molta força i al minut 45 ja guanyaven per 3 gols d'Eros, Gilart i Àlex. L'entusiasme es notava al camp i tots esperaven el final del partit. El Torregrossa, aprofitant l'emoció, va tenir alguna ocasió clara però que finalment no es va acabar convertint en gol. L'àrbitre va marcar el final del partit i va ser aleshores quan es donava pas a la celebració dels jugadors i també del gran nombre d'alcarrassins que van assistir al partit. Fins i tot els dos entrenadors, Mario Palau i Claudio Gelpi, van acabar manejats i dutxats pel grup de futbolistes.

El jugadors del poble que formaran part de l'equip són: Marcel Estela, Joel Clariso, Sergi Rius "Xexi", Jordi Paris, Abde Azirar, Jonathan Estrella, David Caminal, Jordi Molló, Eros Galetta, Àngel Alarcón, Xavi Diaby, Joel Garcia, "Pepelillo" i Andreu Zueras. Des de Lleida, comptaran amb: Marc Manresa, Eduard Escudé, Sergi Porté, Dani Garcia, José Santiago, entre altres. L'equip d'Alcarràs ha volgut ressaltar la incorporació a la recta final de l'exjugador d'Alcarràs, Benavent i Fraga, Àlex Ribes que va donar un plus de qualitat i gols.

Enhorabona a tot el club!

Data de Publicació 15 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , futbol "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.