Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Publiquen un llibre amb la història del CF Sudanell

3 fotos

Més de 300 persones van acudir el 30 de gener a la Sala del Ball de Sudanell a la presentació del llibre Història del C.F. Sudanell. Dels orígens als nostres dies, obra del president del club i periodista de Catalunya Ràdio, Josep Anton Aisa. Un cop acabats els parlaments, es va projectar un vídeo documental creat per un veí del poble i en acabar es va fer entrega del llibre als assistents i un berenar per tothom.

Història del C.F. Sudanell. Dels orígens als nostres dies narra la trajectòria del club a través de 440 pàgines, 100 fotografies i 150 documents. Aisa, en declaracions a Catalunya Ràdio, va explicar que porta treballant en aquest llibre des de l'any 2001 recollint material, reunint fotografies... tot a cavall entre Lleida i Barcelona, la ciutat on treballa.

L'acte es va iniciar amb una breu intervenció de l'alcalde de Sudanell, Josep Mª Sanjuan, en la què a banda de presentar a l'autor del llibre, va exposar alguna anècdota relacionada amb l'equip quan ell mateix havia estat jugador. Acte seguit, Aisa va fer la presentació en sentit estricte del dia, exposant les seves motivacions, dinàmica de treball, la estructura del llibre i diversos temes del seu contingut. També presidien l'acte dos veterans sempre relacionats amb el futbol, Josep Oró i Josep Novell.

En acabar la presentació es va projectar un reportatge videogràfic creat per un veí del poble, Enric Martí Casol, i en el que es va poder visualitzar diferents fotografies de tots els temps i una sèrie de talls de vídeos de diferents partits.

Al finalitzar el vídeo, es va fer lliurament d'un exemplar del llibre als diversos assistents, que immediatament varen organitzar una fila per tal que l'autor els signés el llibre. Així mateix, també es va obsequiar a Aisa amb una camiseta del club signada per diversos jugadors.

La jornada va finalitzar amb un berenar de xocolata amb coca per a tots els assistents.

 

 

Data de Publicació 02 Febrer de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " futbol , literatura , Sudanell "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.