Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Creu Roja engega una campanya sobre els primers auxilis a Alcarràs

2 fotos

L'Escola de Futbol Baix Segrià ha organitzat aquest cap de setmana a Alcarràs un torneig amb 20 equips on la Institució Humanitària ha donat informació i ha fet demostracions de suport vital bàsic.

Creu Roja Lleida està duent a terme una campanya de sensibilització envers l'atenció en les aturades cardiorespiratories en l'àmbit de l'esport que porta per lema: "No juguis amb el teu cor. Et pot jugar una mala passada!". Una de les accions més destacades s'ha fet precisament durant aquest cap de setmana amb la celebració del "2n Torneig de Futbol Solidari", el qual s'ha desenvolupat al camp de futbol d'Alcarràs organitzat per l'Escola de Futbol Baix Segrià i amb la col·laboració de la Unió Esportiva Bordeta i de l'Ajuntament d'Alcarràs.

Una vintena d'equips alevins, entre ells el FC Barcelona, han participat en aquest torneig de futbol que s'organitza a benefici dels programes socials i humanitaris de Creu Roja Lleida. Cal recordar que la primera edició es va fer per recaptar fons per ajudar les víctimes del terratrèmol d'Haití. En aquesta segona edició, els diners recaptats amb les entrades-donatius de 5 euros es destinaran a la campanya de sensibilització envers les aturades cardiorespiratòries i a la compra d'un desfribril·lador extern automàtic (DEA).

Per tant, voluntariat de Salut, Socors i Emergències de Creu Roja Lleida ha facilitat informació al respecte entre les persones assistents al torneig i s'han fet quatre demostracions de suport vital bàsic (a les 12 i a les 17 hores de cada jornada).

Cal destacar que la campanya de Creu Roja Lleida ja es va iniciar a començaments d'any amb una oferta formativa sobre primers auxilis adreçada als clubs, federacions i entitats esportives de Lleida. El nou decret de la Generalitat sobre mesures d'autoprotecció i, sobretot, la creixent preocupació de la societat per les qüestions de seguretat aconsellen, sens dubte, la formació específica de les persones que, en aquest cas, gestionen o treballen en clubs o centres esportius. Val a dir que una primera intervenció sanitària ràpida i correcta pot salvar una vida.

Per tant, Creu Roja, que té una dilatada experiència en la formació d'àmbit sanitari, ofereix la possibilitat d'organitzar cursos de formació sanitària adequats a la demanda dels clubs.

 

Data de Publicació 06 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , futbol , xerrades salut "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.