Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Doblet del Team TDI a les 4 hores de resistència

4 fotos

L'equip lleidatà Team TDI va aconseguir un fantàstic doblet a les 4 hores de Resistència AutoHebdo Sport disputades el primer cap de setmana de desembre al circuit de Lleida. La prova, una de les més dures del calendari automobilístic lleidatà, va comptar amb la participació de destacats concursants de tot el panorama nacional, com el pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari. Per primer cop, una part dels beneficis es van destinar a La Marató de TV3, dedicada a la recerca en el camp de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

El Seat Ibiza 2.0 16v del Team TDI, conduït per la mítica parella formada per Jesús Jiménez i Alfredo Jauset, va dibuixar una línia ascendent durant tot el cap de setmana. Després de rodar en la vintena posició durant la primera hora i mitja, els pilots lleidatans van endegar una magnífica remuntada que els va portar a acabar la cursa en la segona posició general. A més a més, el Seat Ibiza 1.6 pilotat per Ernest Gutiérrez, Roger Garray i Miquel Gallego va acabar en la segona posició de la classe 1, gràcies en bona part a la impecable assistència duta a terme en aquest vehicle pels mecànics del Jorcar/Edor Team. La bona actuació de l'equip s'ha completat amb el paper desenvolupat per Joel Guerrero i Joan Carchat que, després de marcar el millor temps en la sessió classificatòria del dissabte i comandar la cursa durant les primeres dues hores i mitja amb el seu Peugeot 205, es van veure obligats a abandonar a causa de problemes mecànics.

El Team TDI es va convertir un cop més en protagonista en una de les curses més dures disputades al llarg de l'any en el ràpid i complicat traçat lleidatà.

 

Data de Publicació 13 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " automobilisme , Team TDI "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.