Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Marc Márquez visita el Circuit d'Alcarràs

D'altra banda, l'equip Circuit Alcarràs Rodi 2 guanya el campionat d'Extrem

2 fotos

El Circuit d'Alcarràs va acollir el 5 de desembre la clausura de la temporada amb una gran festa del motociclisme. Una prova de resistència amb pista humida i la visita del Campió del Món Marc Márquez van ser els ingredients estrella.

La jornada en pista es va iniciar amb els entrenaments dels participants en la prova de resistència, sobre una pista humida a causa de la pluja caiguda. Passades les 12 del migdia, va tenir lloc l'acte commemoratiu al jove pilot Marc Márquez, a qui el Circuit de Alcarràs li va dedicar un homenatge batejant amb el seu nom a una de les corbes del circuit. Màrquez, molt emocionat va inaugurar el monument amb el número 1 i la placa commemorativa, que van ser col·locats en aquesta corba i que quedaran com a record d'aquest gran dia. El nombrós públic assistent va poder presenciar l'esdeveniment a la vegada que van gaudir d'un esmorzar de la mà de Rodi, Circuit d‘Alcarràs i Dunlop. Per concloure la jornada, va tenir lloc l'última de les proves del triangular de resistència Rodi-Michelin, una carrera de 3 hores de durada en la qual l'emoció va estar present fins al final.

Els vencedors de la prova van ser l'equip Circuit Alcarràs Rodi 2 format per Toni Vitores, Oscar Sola i Toni Moreno, aconseguint així guanyar el campionat en la categoria de Extrem. En la categoria de 2 motos l'equip vencedor va ser Fabregues Racing & One Habiti Toy, Team Salut i benzina va fer el propi en la categoria de Legend, Team 50 en la de Master, i Yamamoto Competició 1 en Supersport. Amb aquesta festa del motociclisme el Circuit de Alcarràs tanca el seu calendari de competicions del 2010.

 

Data de Publicació 07 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.