Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

La motoboirada concentra unes 500 motos

5 fotos

Ja fa 7 anys que el Motoclub Alzina d'Alcarràs va passar a ser Motards d'Alcarràs. Va ser gràcies a la inciativa d'un grup de persones que va decidir fer el club més actiu i organitzar per primera vegada una concentració de motos, la Motoboirada.

I d'això ja fa 7 anys, 7 Motoboirades. El 6 i 7 de novembre, unes 500 motos provinents de tota la comarca i també de Castelló, Barcelona i Reus es van concentrar als carrers d'Alcarràs. La plaça del mercat estava plena i el punt d'unió era comú entre tots: la passió per les motos. Els jocs moteros no es van acabar realitzant per falta de participants, tot i que la discomòbil amb dj Ratolí va ser tot un èxit. Cal destacar que els motoristes es podien allotjar gratuïtament a l'alberg que cedia l'Ajuntament.

Diumenge a primera hora l'esmorzar estava a punt tot i que n'hi havia que encara els faltaven hores de son. Un cop els motoristes van tenir l'estómac ple es va dur a terme la ruta turística -l'any passat va quedar anul·lada pel temporal- per Almacelles, Pla de la Font, Gimenells i Alcarràs. Per últim, es van sortejar un centenar de productes motoristes pels assistents.

El Club Clàssics del Motor de Lleida també va ser convidat a la trobada. En mostra del seu agraïment van obsequiar als Motards d'Alcarràs amb una placa commemorativa.

Cal destacar que aquesta trobada és una de les punteres de la zona i de les que aplega més assistents juntament amb les trobades de Menàrguens, Les Borges Blanques i Rosselló.

 

Data de Publicació 09 Novembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions esportives "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.