Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Els caçadors de Soses recullen firmes contra la modificació del reglament d'armes

  • Junta de l'Associació de Caçadors Lo Perdigó de Soses
1 fotos

L'Associació de Caçadors Lo Perdigó de Soses està duent a terme una crida a tots els caçadors, aficionats i relacionats amb el sector, per tal que rebutgin el decret que el Govern vol aprovar sobre la modificació del reglament d'armes. Segons l'associació, aquest decret no beneficia gens als interessos dels caçadors ni als aficionats a la caça.

El text prohibeix, en primer lloc, el 60% de les escopetes i rifles que avui dia utilitzen els caçadors. A més, exigeix que per a l'obtenció de la llicència d'armes no es tinguin antecedents penals ni policials. Això significa que encara que l'imputat quedi absolt, tampoc podrà obtenir la llicència. Pel que fa a l'edat, el Govern vol prohibir a través d'aquest decret que els majors de 14 anys i menors de 18 puguin practicar la caça amb armes de la categoria 3.2, corresponent a les escopetes. En el document de les al·legacions, s'afirma que Espanya és l'únic país de la UE que segueix sense permetre l'ús del calibre 22 per la caça, arma que consideren ideal per a l'entrenament d'aquest esport. Per últim, el nou decret prohibiria la tinença il·limitada d'armes, permesa fins ara, i s'establiria un límit que arribaria als 8 rifles per persona.

Aquests articles són els més rebutjats pels caçadors i, per aquest motiu, han posat a disposició un document que recull les al·legacions a presentar. El termini finalitza el proper dilluns dia 7 de gener, pel que l'Associació de Caçadors Lo Perdigó de Soses recollirà signatures a tota la zona i província per tal de paralitzar l'aprovació d'aquest nou decret. Per entregar les al·legacions signades us heu de dirigir a la Guàrdia Civil d'Alcarràs, a intervenció d'armes o ho podeu deixar al bar Bulevar de Soses.

Per descarregar i omplir el document feu clic aquí.

 

Data de Publicació 22 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " caçadors , Espanya , Govern estatal , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.