Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Team TDI participarà al 4 hores de resistència de Lleida

  • Aguaire 2009
  • Mollerussa 2009
  • AutoHebdo 2009
  • Torres de Segre 2009
4 fotos

L'Escuderia Lleida organitza aquest cap de setmana, 4 i 5 de desembre, l'onzena edició de les 4 hores de resistència off-road AutoHebdo Sport al Circuit de Lleida. L'equip lleidatà, el Team TDI, tot un clàssic de les competicions de motor al més alt nivell, aposta novament ben fort per la prova més important de l'any organitzada a casa seva, especialment en aquesta edició en la qual una part dels ingressos obtinguts aniran destinats a La Marató de TV3, que recollirà fons per a la recerca en el camp de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

En aquesta ocasió, i amb un esforç sense precedents, el Team TDI disposarà de 4 cotxes a la graella de sortida. A la categoria de vehicles de fins a 1.600 cc, Joel Guerrero (fill de l'ex-campió d'Espanya d'autocross Josep Guerrero) i Joan pilotaran el seu Peugeot 205, mentre que Ernest Gutiérrez, Roger Garray i Miquel Gallego lluitaran als comandaments d'un Seat Ibiza 1.6. A la categoria destinada a turismes de fins a 2.000 cc, el Team TDI comptarà amb un Seat Ibiza 2.0 8v conduït per Eduard "Octane Booster" Goixart, Marcos Valero i Abel Torrelles, i amb un Seat Ibiza 2.0 16v pilotat per la mítica parella formada per Jesús Jiménez i Alfredo Jauset, conjunt amb una ampla experiència en el món de l'autocross i dels rallyes de terra. La presència de l'armada groga es completarà amb el Seat Ibiza 2.0 TDI DSG, el buc insígnia de l'equip que, conduït per membres de l'Escuderia Lleida, durà a terme les funcions de Safety Car.

L'equip del Team TDI convida a tothom a assistir a aquest esdeveniment tan important per al món del motor lleidatà, i també a donar un tomb pels seus boxes i veure des de dins durant tot el cap de setmana els detalls de la preparació de màquines i pilots per a una competició d'aquestes característiques. Podeu trobar informació sobre la cursa, normatives, horaris i altres detalls a la pàgina web de l'Escuderia Lleida (www.escuderialleida.com). Per qualsevol dubte o requeriment, podeu trucar al número de telèfon 620 615 916 (Víctor).

 

Data de Publicació 02 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " automobilisme , Lleida , Team TDI "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.