Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Barça li passa la mà per la cara al Madrid

1 fotos

Cinc dits de la mà, cinc gols espectaculars d'un joc blaugrana que no va deixar passar ni una pilota per la porteria de Valdés. Humiliació i pèrdua del lideratge de la lliga és el que s'ha emportat el club blanc fins al punt que els del Madrid van evitar fer cap tipus de declaració. Xavi i Pedro, doblet de Villa i Jeffren als últims minuts, van ser els autors dels gols davant d'un Mourinho que durant la segona part no va sortir ni de la banqueta i que a posteriori va reconèixer el partit fantàstic del Barça i "el producte no acabat" que va demostrar ser el Real Madrid.

També hi va haver temps pels mals comportaments, les targetes i alguna expulsió. Primer Cristiano Ronaldo es va emportar una groga per una empenta a Guardiola, alhora que Iturralde també li ensenyava a Valdés per protestar. Les entrades lletges a l'equip blaugrana van ser constants, sobretot als últims minuts, tot i que la falta i la conducta més greu la va provocar Sergio Ramos contra l'argentí Leo Messi. Per si això fos poc, encara va tenir temps d'agafar Puyol pel coll i tirar-lo a terra i després d'empènyer a Xavi, tots dos companys d'equip de la Selecció Espanyola. Aquesta acció li va costar l'expulsió directa.

Les xarxes socials reflecteixen gairebé a temps real els fets. Tan és així que ja hi ha qui penja fotografies d'una mà roja sobre un fons blau simulant els 5 gols, o també una etiqueta semblant a una marca de cervesa amb la cara del tècnic blanc sota les lletres 'Mou cinco estrellas'. D'altra banda s'estan creant diversos grups com 'Que anunciará ahora Cristiano Ronaldo? Chicles "Five"... xD'.

 

Data de Publicació 29 Novembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Catalunya , futbol "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.