Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Aitona compta amb el circuit d'slot fix més gran de Catalunya

8 fotos

Fa tot just quatre anys que Aitona pot presumir de tenir el circuit d'slot fix concept més gran de Catalunya i el tercer de tot el país. Tot va començar amb l'afició d'uns quants, que es reunien a l'oficina per fer córrer els cotxes pel petit circuit que tenien muntat. Amb el temps, van aconseguir que l'Ajuntament els cedís un local al poliesportiu del poble, on actualment hi ha instal·lat el circuit d'slot rèplica del de Barhain.
Són els Daytona.cat, un club esportiu que engloba gairebé tots els esports que es practiquen al municipi, tot i que l'activitat principal d'avui dia es centra en el Futbol-7, en col·laboració amb l'E.F. Baix Segrià, i l'slot.

Unes còmodes instal·lacions

Tots els aficionats a aquest esport poden entrenar i competir a la sala del poliesportiu, on a més del circuit de Barhain poden trobar-n'hi d'altres activitats lúdiques. El preu per fer-se soci és de 50 euros anuals i els permet accedir a les instal·lacions i competir. Es dóna la circumstància que la majoria dels aficionats que practiquen aquest esport són de fora del poble i de mitjana edat. Un important nombre de socis venen de Lleida ciutat, tot i que també n'hi ha de Vilafranca del Penedès, de Fraga, de Binèfar i fins i tot de Barcelona. I és que l'espectacularitat del circuit de Barhain no és pas poca. A banda de ser el tercer circuit fix d'slot concept més gran d'Espanya, amb 45 metres per carril, permet competir de nit, ja que té llums fluorescents que ho faciliten i també el local disposa de la il·luminació adequada. Fins i tot hi ha servei de mecànica per reparar els cotxes avariats o per comprar peces de recanvi.

La sala també té una càmera per poder veure les carreres en directe. A més, els resultats a l'instant de la torre de control ja es veuen en viu i en directe a traves d'Internet, així com també l'ambient de cursa, a la web del club www.daytona.cat.

I per acabar de deixar al públic amb la boca oberta, cal destacar que Daytona.cat posseeix una rèplica del Circuit d'Alcarràs en slot plàstic de 60 metres aproximadament. De moment el tenen guardat a l'espera que algú els cedeixi un local per muntar-lo, sigui a Alcarràs o en un altre poble.

Ampliació cap a Lleida

En un futur proper està previst que s'instal·li de forma permanent un circuit al centre comercial Mestre de Lleida. D'aquesta manera, hi haurà d'una banda el circuit de BAHRAIN DAYTONA.CAT-1 (Aitona) i d'altra, el MESTRE DAYTONA.CAT-2 (Lleida).

La mirada posada al Campionat de Catalunya

Pel 27 i 28 de novembre està previst que se celebri l'última prova del Campionat de Catalunya de Resistència d'Slot, el Resiscat. De les quatre que es fan a tot Catalunya, el club Daytona.cat s'encarrega de la final, a banda d'organitzar les competicions quinzenals que es fan al circuit de Barhain durant la resta de l'any.

 

Data de Publicació 25 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , slot "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.