Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Els karts clouen la temporada de competicions al Circuit Mixt d'Alcarràs

  • Adrian Muñoz. Foto: Pix MotoRR
  • Javier Justicia. Foto: Pix MotoRR
  • Sergio Abenoza. Foto: Pix MotoRR
  • Podium Senior. Foto: Pix MotoRR
4 fotos

Aquest cap de setmana s'ha baixat el teló al circuit mixt d'Alcarràs, en quant a competicions oficials. Els 69 pilots inscrits en les diferents categories del Campionat de Catalunya, han estat els protagonistes d'un assolellat cap de setmana idoni per a la pràctica d'aquest esport.

L'activitat s'iniciava el dissabte ben d'hora, amb les verificacions, que s'anaven alternant amb els entrenaments lliures durant tot el matí. A les 16:20 hores arribava l'hora de la veritat, i els pilots van haver de concentrar-se per poder obtenir el millor temps en les tandes d'entrenaments cronometrats. Van ser Carlos León (Aleví), Iván Pinya (Junior), Javier Rodelas (Sènior) i Mikel Mostajo (Cadet) els més ràpids i van tenir el privilegi de sortir en la posició més avançada de la graella de sortida, en les carreres del diumenge.

El diumenge es va iniciar amb els diferents warm-ups de cada categoria. Els primers participants que van prendre el traçat d'Alcarràs, per iniciar la competició, van ser els integrants de la categoria Sènior i Javier Rodelas va ser el clar dominador de les dues mànegues. Conjuntament a aquesta categoria, van competir els integrants de la Master, i es van repartir les victòries Ignacio Calero i Carlos Franco. Eliseo Martínez va aconseguir la victòria en les dues mànegues disputades en la categoria Aleví, que van ser acompanyats a la pista pels Benjamins, dels quals Enrique Brodes va destacar en la primera carrera i el va substituir encapçalant la segona carrera el pilot Ayrton Fontecha. Els integrants de la categoria Cadet, van veure com Alejandro Rodríguez es va fer amb la victòria en les dues mànegues disputades, igualment Iván Pinya es va convertir en l'únic dominador en la categoria Junior, adjudicant-se ambdues mànegues. Amb aquest emocionant cap de setmana, el circuit mixt tanca el seu calendari de competicions oficial. La setmana que ve hi torna a haver cita al circuit d'Alcarràs, amb la prova de velocitat Rodi-Michelin.

 

Data de Publicació 17 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , automobilisme , Circuit Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.