Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Patronat d'Esports d'Alcarràs afegeix el tai-txi a la seva oferta esportiva

  • Foto de grup de les estades esportives estiu 2010
1 fotos

Fa poc que ha començat la nova temporada al Patronat d'Esports d'Alcarràs. L'estiu s'ha acabat i amb ell les estades esportives organitzades per l'Escola de Futbol Baix Segrià i els cursets de natació del Patronat d'Esports. Una trentena de nens inscrits a les estades esportives han practicat bàsquet, handbol, tennis, beisbol, golball, kindball, bàdminton, natació, acroesport i fins i tot han visitat el rocòdrom, entre moltes altres activitats durant els mesos de juliol i agost. En natació han estat 140 els nens que s'han iniciat o han millorat la seva tècnica nedant.

La nova temporada comença al mes d'octubre i s'organitzen activitats per totes les edats. En primer lloc hi ha la natació, destinada tant a gent gran com a infants a partir de 3 anys. Hi haurà un autocar que farà ruta per la comarca i portarà els nedadors cap a la piscina coberta del Col·legi Episcopal de Lleida. També s'ofereixen classes de nanbudo, tant per grans com per petits. D'altra banda hi ha el ioga, els pilates i la gimnàstica terapèutica o la de manteniment, on es treballen exercicis aeròbics, esteps, tonificació, etc.. I pels que volen forçar més la màquina poden apuntar-se a tennis per adults. Com a novetat d'aquest any, s'impartiran classes de tai-txi pels qui a més del cos, també volen exercitar la ment.

Com cada any, també es posen a disposició dels petits alcarrassins les escoles de promoció esportiva del Patronat d'Esports. Patinatge artístic, gimnàstica rítmica, tennis i tennis taula, handbol, voleibol, psicomotricitat, escalada al rocòdrom, BTT i aeròbic infantil són els esports que poden practicar els menuts, a banda dels que ofereixen els clubs privats del poble.

 

Data de Publicació 14 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Albatàrrec "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.