Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El pilot d'Alcarràs Jesús Jiménez, vencedor a la competició de Cabanelles

3 fotos

El Team TDI, amb el pilot alcarrassí Jesús Jiménez, s'ha proclamat vencedor del 1r FORMULA OFFROAD PEU A BAIX- MASTER DE CAMPIONS que s'ha disputat els dies 31 de juliol i 1 d'agost a la població de Cabanelles (Girona). Aquesta original competició, al més pur estil dels espectacles de motor nord-americans, s'ha disputat en un circuit de 2,5 km en la modalitat d'1 contra 1, on els pilots lluiten contra el cronòmetre en una pista on la sortida i arribada són en vies paral·leles i que permet visualitzar quin dels 2 pilots és el més ràpid en creuar la línia d'arribada. Tot i ser la primera edició, la prova ha comptat amb la participació dels millors pilots catalans i estatals de les diferents categories i especialitats.

El Team TDI, amb l'alcarrassí pilotant el Seat Ibiza 2.0 TDI DSG, s'ha proclamat campió d'una de les categories reines, la Fórmula Rally 4x2. Després d'unes sèries eliminatòries molt renyides, Jiménez ha aconseguit plantar-se a la semifinal, que ha disputat contra un dels clàssics de l'automobilisme català, Josep Brutau, i que ha aconseguit superar esgotant els límits del complicat traçat gironí. L'altra semifinal l'han disputat Joan Salichs i Jordi Blancafort. Salichs, actual campió d'Espanya d'autocross, ha fet valer la seva experiència per arribar a la gran final, però no ha pogut fer res davant el Seat Ibiza TDI que Jiménez ha fet volar sobre la terra de Cabanelles per aconseguir la victòria, davant els encesos aplaudiments del públic congregat al circuit.

Un cop més, el Team TDI ha demostrat que un vehicle dièsel és capaç de competir de tu a tu, i fins i tot de superar, automòbils de competició de gasolina de reconegut prestigi i prestacions.

Data de Publicació 02 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " automobilisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.