Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Lleida acollirà un final d'etapa de la Vuelta Ciclista a España

El dia 9 de setembre la ciutat viurà el final d'etapa Andorra-La Llotja de Lleida, 21 anys després d'acollir-ne l'última

1 fotos

La ciutat de Lleida acollirà el proper 9 de setembre el final de l'etapa Andorra-La Llotja de Lleida de la 75a edició de la Vuelta a España. El final de l'etapa lleidatana, que té 175 km, acabarà just davant del Palau de Congressos de La Llotja.

D'aquesta manera, la Vuelta a España torna a Lleida 21 anys després. El 1989 va viure un final d'etapa i després d'aquests anys, la ciutat tornarà a ser un dels punts més rellevants de la prova. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat la importància que la Vuelta inclogui Lleida en el seu calendari com a punt d'arribada i la promoció que això permetrà fer de l'edifici de la Llotja.

Es tracta d'una edició de la Vuelta a España especial perquè comptarà amb 21 etapes que recorreran 3400 quilòmetres de la geografia espanyola. La sortida de Vuelta 2010 tindrà com a escenari la Maestranza de Sevilla amb una contrarellotge nocturna. La competició d'aquest any, una de les tres cites anuals amb el ciclisme d'alt nivell per excel·lència, inclou 11 etapes llargues, 8 etapes de mitja i alta muntanya, 1 etapa de contrarrellotge per equips i 1 etapa de contrarellotge individual. Una novetat destacada de l'edició d'enguany és que el líder de la Vuelta a España durà un mallot vermell, confeccionat pel dissenyador lleidatà Custo Dalmau.

 

Data de Publicació 28 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ciclisme , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.