Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Alcarràs organitza una cursa popular de 10 quilòmetres pel proper 20 de juliol

La Nectarina Atlètica, vol fusionar esport i salut per potenciar el consum de la fruita dolça

2 fotos

La Nectarina Atlètica és el nom amb el qual s'ha batejat la I Cursa Popular de 10 quilòmetres que s'organitzarà a Alcarràs el proper 20 de juliol. Es tracta d'una cursa oberta a tothom, que s'ha fixat en un horari gairebé nocturn, les 20.00 hores, per tal de fer més suportable les temperatures d'estiu.


El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs, conjuntament amb empreses fructícoles, agroalimentàries i comercials de la Vila posen en marxa aquest esdeveniment esportiu, que vol anar consolidant-se al llarg dels anys com una cita per als corredors de la comarca i també d'altres contrades.

Àlex Planes, regidor d'Esports d'Alcarràs, comenta que la cursa s'organitza en plena campanya de la fruita precisament per posar el focus d'atenció en la qualitat de la fruita dolça i els molts beneficis que aquesta té per a la salut. La cursa comptarà amb dos premis de 200 euros per als guanyadors absoluts home/dona. També compta amb premis especials per al primer i la primera alcarrassins i per als guanyadors de les diferents categories que s'han estipulat. A més a més, només pel fet de participar, els corredors rebran una camiseta tècnica i una bossa amb peces de fruita dolça, amb la nectarina com a protagonista.

La sortida tindrà lloc davant del Pavelló Poliesportiu, al igual que l'arribada. El circuit és una barreja d'urbà (es correrà per molts carrers de la Vila); i rural (per la zona propera al riu, el Camí del Reguer...).

La cursa compta amb una web oficial: www.nectarinaatletica.cat a través de la qual es poden gestionar les inscripcions 'online'.
Data de Publicació 12 Juny de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.