Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Almatret, escenari de la primera prova de la Xallenge 'David Duaigües'

Èxit d'organització i participació amb recorreguts espectaculars

2 fotos

El passat diumenge dia 3 de març va tenir lloc a Almatret la primera de les proves de la IV Xallenge David Duaigües, el proper cap de setmana serà el municipi de Seròs que acollirà la segona i última prova d'aquesta xallenge.

Animats per la emotivitat i el gran recolzament i mostres d'afecte rebudes en les darreres edicions de la Xallenge David Duaigües, tant en la prova d'Almatret com en la de Seròs, els clubs ciclistes de les dos poblacions i la resta d'organitzadors i voluntaris vàrem decidir tirar endavant una nova edició, que en el cas d'Almatret ha acollit l'esdeveniment per setena vegada, cosa que estem segurs emplenaria de satisfacció a David. Un cop més no ha canviat la filosofia amb recorreguts espectaculars que han permès gaudir del territori als sis cents cinquanta dos ciclistes participants i a les seves famílies, atès que, com a novetat, enguany s'han realitzat activitats didàctiques per tots els nens i nenes.

Malgrat la neu del cap de setmana anterior i la pluja caiguda durant aquesta setmana, la jornada ha transcorregut sense cap incident ni accident destacable.

Tot i no ser una prova competitiva el primer de trepitjar la meta ha estat el Eric Diaz amb tant sols poc més de dues hores a recorregut els prop de 45 Km. de circuit entre camí, senders i trialeres; la primera noia la Ramona Gabriel amb dos hores i quaranta cinc minuts i el primer local del Club Ciclista i Excursionista Almatret l'Agustí Arbonés (Sarroca de Lleida).

Al voltant de 150 persones han estat a l'organització per tal que la jornada aconseguís l'èxit com en els darrers anys. Aquests organitzadors han estat des de bon matí repartits entre el circuit i la plaça major on hi ha hagut un esmorzar popular a base de brasa. Fins i tota alguns d'ells ja fa unes setmanes que van fer l'arranjament del circuit.

L'organització està satisfeta per les moltes felicitacions rebudes per part dels participants, les entitats i les administracions i agraeix plenament a totes aquelles persones i entitats que la fan possible: patrocinadors, col•laboradors i voluntaris/es.
S'espera poder repetir aquesta jornada l'any que ve.
Data de Publicació 05 Març de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ciclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.