Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El fundador de l'art marcial ‘Nanbudo' imparteix un curs internacional a Alcarràs

Amb un centenar de participants vinguts de tot Europa

3 fotos

L'Associació Esportiva de Nanbudo d'Alcarràs, l'Associació Catalana de Nanbudo i el Patronat Municipal d'Esports (PME) d'Alcarràs han organitzat durant tot aquest cap de setmana un curs internacional de Nanbudo que ha comptat amb la presència del fundador d'aquesta art marcial Doshu Soke Yoshinao Nanbu.

El curs, que ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal d'Alcarràs, ha aplegat un centenar de participants i practicants d'aquest esport vinguts de diferents països europeus. L'art marcial ‘Nanbudo' és originari del Japó i a més a més de ser un sistema d'autodefensa, també suposa una forma terapèutica que ajuda a millorar l'equilibri entre cos i ment, així com una filosofia de vida. En la pràctica del Nanbudo hi trobem tres parts diferenciades: la part física, la mental i la filosòfica. La física fa referència al moviment del cos, la mental a la correcta respiració i canalització de l'energia i la filosòfica a treballar els pensaments positius.

L'Associació de Nambudo d'Alcarràs es va crear fa més d'una dècada sota el paraigua del Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs i compta amb participants de moltes localitats del Baix Segre i Lleida. El d'Alcarràs és un dels pocs clubs que existeixen a Catalunya d'aquesta especialitat i cal recordar que el 2011 ja va acollir un altre curs internacional d'aquesta art marcial.El regidor d'Esports, Àlex Planes, ha assenyalat l'èxit d'aquest nou curs i el fet que Alcarràs sigui el focus mundial d'aquesta art marcial durant aquest cap de setmana.

 

Data de Publicació 10 Febrer de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.