Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

La Diputació de Lleida acull la presentació de la 4a edició de la Xallenge BTT David Duaigües d’Almatret i Seròs

  La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la tercera Xallenge BTT David Duaigües que se celebrarà els dies 3 de març (Almatret) i 10 de març (Seròs).

   

  L'acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo; l'alcalde d'Almatret, Jesús Quiroga; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Seròs, Joel Mesalles, i la coorganitzadora de la Xallenge, Montse Duaigües

   

  Es tracta d'una cursa no competitiva que va néixer amb l'esperit de donar a conèixer el paisatge de l'Aiguabarreig i que se celebra en memòria d'un dels cinc bombers morts a l'estiu del 2009 durant les tasques d'extinció de l'incendi d'Horta de Sant Joan (Tarragona).

   

  Durant la seva intervenció, Antoni Fo, ha recordat que es tracta d'un recorregut que es fa per diferents camins i senders d'Almatret i Seròs, ja qual cosa suposa una bona forma de conèixer la comarca del Segrià.

   

  Cada marxa té dos circuits diferents, un de llarg (de 50 quilòmetres) i un altre de popular (de 25 quilòmetres). Els organitzadors han indicat que es tracta de dues curses que compten amb un gran nombre de participants i han recordat que la passada edició van reunir més de 700 persones a Almatret i més de 650 a Seròs.

   

  Entre les novetats d'aquest any hi ha la participació i implicació dels infants mitjançant una sèrie d'activitats que s'han organitzat per primera vegada perquè comencin a familiaritzar-se amb la BTT. També s'han organitzat diferents visites al patrimoni d'Almatret i Seròs.

  Data de Publicació 05 Febrer de 2013
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Esports d'aventura "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.