Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

La 'Corremarató', una iniciativa solidària de 415 quilòmetres pel Camí de Sant Jaume

De Port de la Selva a Montoliu de Lleida, en 7 etapes i en favor de la Marató de TV3

1 fotos

Quan s'apropa la 'Marató de TV3', que aquest any es centrarà en la lluita contra el càncer, comencen a sorgir centenars d'iniciatives solidàries per tot el Baix Segre i per la resta del territori.

Precisament, una d'aquesta accions s'ha presentat avui a la Diputació de Lleida. Es tracta d'un projecte solidari en benefici de la Marató de TV3 que consisteix en una travessia que faran un corredor i dos ciclistes des del Port de la Selva fins a Lleida seguint el camí de Sant Jaume.

L'acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del president de l'Associació Corremarató, i que farà la cursa corrent, Xavier Guiu Casol; i dels membres de l'Associació Corremarató i que realitzaran el recorregut en bicicleta, Santi Alcàzar Casol, juntament amb el Santi Santamaria Palacios.

L'itinerari s'iniciarà el 10 de desembre al Port de la Selva i finalitzarà el 16 de desembre a Montoliu de Lleida. El recorregut total serà de 415 quilòmetres i es farà en un màxim de 7 etapes. Els tres esportistes i impulsors de la iniciativa que faran el recorregut són el Xavier Guiu, que el farà a peu, i el Santi Alcazar i el Santi Santamaria, que el faran en bicicleta. A més, comptaran amb un equip de suport format per tres persones.

El president de l'Associació Corremarató, Xavier Guiu, ha explicat que es tracta d'una iniciativa que uneix esport i solidaritat per recaptar fons en benefici de la Marató de TV3, que aquest 2012 està dedicada al càncer. La Corremarató travessarà gairebé una seixantena de municipis i en cadascun d'ells es muntarà una parada per recollir els donatius d'aquelles persones que hi vulguin col·laborar en la recaptació de fons.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha indicat que la corporació ha donat suport a aquesta iniciativa pel seu caràcter solidari. Cada 12 euros de donació equivaldrà a l'apadrinament d'1 quilòmetre del recorregut i l'obtenció d'un tapaboques dissenyat especialment per l'ocasió. Els donatius es poden fer a través de la pàgina web www.corremarato.cat, les xarxes socials Facebook i Twitter, així com per transferència bancària i en els diferents punts per on passaran els tres esportistes. Fins ara, ja han recollit

Data de Publicació 30 Novembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Marató de TV3 "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.