Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Primera Duatló Popular que s'endinsa a l'Horta

Des de Lleida, cap a Albatàrrec i al terme de Montoliu

1 fotos
Lleida celebrarà el proper diumenge 11 de novembre la seva Primera Duatló Popular Gran Premi Copa d'Or, una jornada esportiva a l'abast de tothom a l'Horta de la capital del Segrià, però que també s'endinsa per Albatàrrec i Montoliu de Lleida.

La primera edició de la Duatló Popular Lleida està dirigida a tots aquells amants de l'esport que encara no han tastat què són aquest tipus de curses. La seva filosofia és del tot popular i intenta atreure tan als duatletes d'iniciació com als ja contrastats.

L'organització ha dissenyat un circuit apte per a tothom, sense grans dificultats i totalment practicable amb bicicleta. El fet de transcórrer per l'Horta de Lleida dóna a la cursa un caire familiar tot gaudint de l'esport i la natura.

El participants arrencaran a les 10.00 hores des del carrer Ramón Rubials (darrera de les empreses Agustí Mestre i Decathlon). Ho faran amb una cursa a peu de sis quilòmetres. A mesura que vagin arribant a la zona de transició, agafaran les seves bicicletes per pedalar durant 20 quilòmetres i es finalitzarà amb una nova cursa a peu d'uns 2,5 quilòmetres.

Mitja hora abans, es donarà el tret de sortida a la Primera Marxa BTT Duatló Ciutat de Lleida. Els ciclistes que desitgin sortir amb bicicleta recorreran el mateix tram que s'utilitzarà a la Duatló de 20 quilòmetres. Es tracta d'una marxa ideal per aquells que volen gaudir d'un matí d'esport però que encara no es veuen amb cor de participar en una cursa de tres segments.

La Societat Ciclista Ilerdense i l'Esport Ciclista Lleida han volgut barrejar oci i professionalitat organitzant també una de les proves de la Copa Catalana de Ciclocròs, que es diputarà en els terrenys no urbanitzats del cantó del mateix carrer Ramón Rubials de la capital del Segrià. Tots els interessats poden inscriure's, abonant 10 euros, a www.inscripcions.cat i poden trobar tota la informació necessària al web de la cursa, www.duatlopopularlleida.com. Així mateix, el dia de la cursa, els més triganers, poden formalitzar la seva participació al Village de la Duatló.

S'espera que siguin al voltant de 200 esportistes els que s'apuntin a una matinal de lleure, esport, família i natura.

Data de Publicació 05 Novembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Esports d'aventura "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.