Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Circuit d'Alcarràs afronta amb èxit la quarta prova de la Copa Catalana de Supermotard

1 fotos

El circuit lleidatà continua celebrant esdeveniments del seu calendari de competicions 2012, i el passat dissabte 28 li va tocar el seu torn a la quarta prova de la Copa Catalana de Supermotard en les instal·lacions del Circuit Mixt.

Les altes temperatures habituals del mes de juliol no van evitar que un gran nombre d'afeccionats i participants a aquesta espectacular disciplina s'apropessin al circuit per gaudir de les carreres.

Durant el matí del dissabte es van dur a terme les tandes dels entrenaments cronometrats, i no va ser fins a la tarda quan es van donar inici a les sortides de les 2 mànigues corresponents a les diferents categories que configuren el campionat.

 

SM Open i SM A A

Cucharrera, Cliville i Llados van ser els guanyadors en les categories de SM Open OP, SM A A i SM Open PR respectivament, guanyant tots ells les dues mànigues de la seva especialitat.

 

Categoria SM-A

En aquesta categoria Oscar Moce va acon seguir la pole, però els dominadors absoluts guanyant ambdues mànigues van ser Joan López i Joan Serra per la SM A 30 i SM A 40 respectivament.

 

SM Promo

En la subcategoria SM Promo 65 va haver de nou un clar lideratge, en aquesta ocasió va ser el pilot Ferrán Hernández el guanyador d'ambdues mànigues, alhora que Joan Martínez va fer el propi en la SM Promo 85. En canvi, en la classe SM Promo 150 Josep Gelada i Joan Díaz es van intercanviar les dues primeres posicions en ambdues carreres.

 

SM Road i Provincial

Rubén Giménez va demostrar la seva superioritat en l'especialitat guanyant ambdues mànigues de la Provincial, mentre que Jaume Ferrer i Daniel Pintos van intercanviar el primer i segon lloc en ambdues carreres de la SM Road.

 

La propera cita per a la competició en el Circuit d'Alcarràs serà el 25 i 26 d'agost, en aquesta ocasió tindrà lloc la cinquena prova del Campionat de Catalunya de Promovelocitat.

 

 

Data de Publicació 29 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.