Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Dura, Gómez i Pons, els guanyadors del Minivelocitat del circuit alcarrassí

  • Foto d'arxiu
1 fotos

Aquesta cap de setmana el circuit mixt de les instal·lacions d'Alcarràs va acollir la segona prova puntuable per al Campionat Català de Minivelocitat. Els pilots de les diferents especialitats del campionat es van donar cita durant la jornada del diumenge per celebrar les sessions d'entrenaments i les diverses mànegues de cada categoria.

El mig centenar de pilots que es van donar cita van poder gaudir d'un circuit en perfectes condicions per a la pràctica del motociclisme i van oferir un gran espectacle al nombrós públic que es va apropar a les instal·lacions lleidatanes. Una vegada realitzats els brifings i les corresponents verificacions es van realitzar les dues mànegues cronometrades de cada categoria deixant configurades les graelles, els que van aconseguir la millor posició per a la sortida van ser Manel Bigorda (Mini GP), Oriol Rodríguez (Minimotos Senior) i Arnau Pons (Escúters).

El programa va continuar amb la celebració de les dues mànegues de cada categoria. En Mini GP es va imposar Sergi Dura amb una victòria i una segona posició, seguit de Manel Bigorda que va aconseguir la victòria en la segona mànega. Arnau Pons no donava treva als seus rivals en la categoria de Escúters i es va adjudicar les dues mànegues. Enric Lascors li va valer amb dos tercers llocs per aconseguir la segona posició del podi.

La categoria de Minimotos Sènior va ser guanyada per Alberto Gómez, que es va adjudicar la segona mànega. Li van acompanyar en el podi Fernando Maceira i Eduardo Marin.

La propera cita a les instal·lacions del Circuit d'Alcarràs és el proper 26 i 27 de juliol amb la celebració del Campionat d'Espanya i de Catalunya de Supermotard.

Data de Publicació 13 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.