Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Alex Martínez i Miquel Crous repeteixen victòria al Circuit d'Alcarràs

  • Sortida rodi 1000. Foto Pix MotoRR
  • Daniel Arroyo - Rodi 600. Foto Pix MotoRR
  • Podium CMV Supersport.Foto Pix MotoRR
3 fotos

El passat diumenge 13 el circuit d'Alcarràs va acollir la segona prova del Campionat Mediterrani de Velocitat, a més de la Copa Amateur Rodi-Solo Moto. Els gairebé 70 participants van gaudir d'un dia esplèndid.

En les instal·lacions del traçat de velocitat es van desenvolupar les tandes classificatòries així com les proves d'ambdues competicions, que els participants van lluitar per aconseguir fer-se amb la primera posició dels podis i així sumar uns valuosos punts de cara a la classificació final del campionat. 

Durant tot el matí es van desenvolupar, segons el previst, les diferents sessions d'entrenaments classificatoris, dues mànigues per als participants en el Campionat Mediterrani, una única màniga per als inscrits en la Copa Amateur Rodi-Solo Moto i a partir de les 13 hores es van anar succeint les diferents carreres.

Campionat Mediterrani de Velocitat

En aquesta ocasió solament es van donar cita els participants en les categories de Supersport i Stock Extreme, convocant als pilots més joves de les motocicletes de 80 cc, Pre Moto3 i Pre 125, per a la següent prova el proper 22 de Juliol en el Circuit de Catalunya.

En la categoria de Supersport va ser Miquel Crous (28) qui va aconseguir la pole i a més va obtenir la primera posició en la carrera, després d'ell, Francisco Fernández (89) qui durant les primeres voltes es va situar al capdavant de la cursa i Alexander Mateos (69) van obtenir segon i tercer lloc respectivament.

Alex Martínez va repetir victòria i va ser el vencedor en la carrera de les Stock Extreme, seguit per Manuel Segarra i Jorge Marcaida, que va acabar la prova quart, però el va beneficiar una penalització que els comissaris van aplicar a Jordi Prats (23) per avançar-se en la sortida.

Copa Amateur Rodi-Solo Moto

Una vegada més les carreres dels pilots que es volen iniciar al món de les competicions van ser d'allò més emocionants.

Daniel Arroyo va obtenir el primer lloc de la classificació Scratch i menors de 35 anys en la categoria de les motos de 600 cc, després d'haver obtingut dos primers llocs en cadascuna de les 2 mànigues celebrades. Joan Antoni Pérez va aconseguir el segon lloc i Alexis González va ser qui va completar el podi, després d'una desafortunada sortida de pista quan liderava la segona màniga. 

Julián Gabaldón va ser el vencedor de la categoria +35.

En la categoria gran, la de 1000cc el vencedor de la classificació Scratch va ser Joaquim Llach, després d'aconseguir un segon i primer lloc en ambdues carreres. A la vegada que vas ser el vencedor de la categoria -35. Benjami Vallmanya va ser el pilot major de 35 anys que va pujar al calaix mes alt del podi. Seguit per Marc Creu i Albert Badia, després de patir una penalització per avançar-se en la sortida de la segona màniga.

La propera cita per a les competicions en el Circuit d'Alcarràs serà el 26 i 27 de maig, en aquesta ocasió al traçat del circuit mixt, que acollirà la primera prova del Campionat de Catalunya de Promovelocidad

 

 

 

Data de Publicació 14 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.