Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Alcarràs acollirà el Campionat Europeu de Gran Escala TT

1 fotos

El Club Esportiu SegriàRC està d'enhorabona. Ells i el seu circuit han estat els seleccionats per acollir el Campionat Europeu de Gran Escala Tot Terreny, que tindrà lloc a l'agost del 2013. La notícia va arribar després que el seu president, Jaume Alòs, presentés la candidatura a Brussel·les amb un èxit absolut i derrotant a l'altre candidat per acollir l'esdeveniment, Holanda. 

En realitat no va haver-hi ni concurs. Degut al gran reconeixement internacional que té el Circuit Esportiu SegriàRC, els encarregats de presentar la candidatura holandesa van abandonar conscients de les poques probabilitats que tenien de vèncer als alcarrassins. Ara, el Club Esportiu SegriàRC haurà de demostrar que està a l'altura d'organitzar aquesta prova i acollir els més de 100 pilots vinguts de gairebé tots els països d'Europa: Holanda, Alemanya, Anglaterra, França, República Txeca, Croàcia, Eslovènia, Eslovàquia, Àustria, Dinamarca, Suècia,... 

De tota manera, els amants d'aquest esport que no puguin esperar al 2013 podran veure un tastet d'aquesta prova els dies 28, 29 i 30 de setembre d'aquest any, quan es disputaran les curses prèvies al campionat.

 

 

Data de Publicació 01 Febrer de 2012
Comentari Article