Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Més de 200 nens i nenes formen part de l'Escola de Futbol Baix Segrià

Aquesta entitat sense ànim de lucre no només fomenta valors esportius, sinó que també vetlla per l'educació dels alumnes

8 fotos

Ja fa 15 anys que l'Escola de Futbol Baix Segrià, amb seu a Alcarràs, està en funcionament. Actualment compta amb uns 160 alumnes d'Alcarràs, Aitona, Soses, Sudanell i Torres de Segre i una vuitantena que provenen d'altres municipis. A banda de formar la canalla en l'àmbit purament esportiu, l'Escola de Futbol Baix Segrià es preocupa també per l'educació dels nens que en formen part.

 

Els equips

Per aquesta temporada 2011-2012 s'han creat 15 equips: 2 de babys, 2 de prebenjamins, 2 de benjamins, 3 d'alevins, 2 d'infantils, 3 de cadets i 1 de juvenil. A més, a partir de la categoria aleví competeixen a la lliga federada, mentre els més menuts ho fan en campionats provincials amb altres escoles. Cal destacar que en futbol 7 està permès que juguin nenes, tot i que només són 5.

 

Formació en tots els sentits

L'Escola de Futbol Baix Segrià ensenya als seus alumnes a jugar a futbol en equip, ja sigui futbol 7 o futbol 11. Cultiven valors propis de l'esport, com poden ser la cooperació, el companyerisme, la solidaritat, el respecte als companys, l'honestedat... Però és que a més a més, aquesta escola, que ja s'ha convertit en referència a la zona, vetlla per l'educació d'aquests nens i nenes. D'aquesta manera, s'exigeix puntualitat als entrenaments i als partits, respecte pel material i les instal·lacions, no s'admeten males conductes ni baralles entre els jugadors, és obligatori dutxar-se després dels entrenaments...Tot un seguit de normes que la canalla assimila com a part del joc i que els ensenya a ser més respectuosos i disciplinats dins i fora del terreny de joc.

 

Finançament complicat
L'Escola de Futbol Baix Segrià és una entitat sense ànim de lucre, encara que rep ajudes i subvencions de diverses institucions com poden ser ajuntaments, Generalitat, Diputació, Consell Comarcal, etc. A més, hi ha una furgoneta que va a recollir els nens dels pobles per anar als entrenaments que està subvencionada pels respectius consistoris. Però aquestes ajudes es veuen ara en perill per la delicada situació econòmica, així com també l'aportació dels diversos sponsors, que darrerament han disminuït considerablement. 

Precisament, des de la junta de l'Escola de Futbol Baix Segrià fan una crida als ajuntaments perquè no els retallin les ajudes i tinguin en compte la tasca tan important que duen a terme amb els prop de 250 nens i nenes inscrits.

 

 

Data de Publicació 09 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , futbol "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.