Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Marc Márquez visita aquest diumenge el Circuit d'Alcarràs

1 fotos

L'actual Subcampió Mundial de Moto2, Marc Márquez, és el convidat de luxe d'aquest cap de setmana al Circuit d'Alcarràs. Un cap de setmana complet de competicions que farà gaudir al públic assistent. Les Copes Catalanes de Clàssiques i Resistència RODI en asfalt, més la primera prova de Resistència 3 hores Supermotard, seran les carreres protagonistes del final de temporada de competicions en el circuit lleidatà.

El circuit de velocitat d'Alcarràs acollirà les últimes proves per al tancament dels campionats de les Copes Catalanes Clàssiques Asfalt i Resistència Asfalt Rodi. Al seu torn el traçat del circuit mixt serà testimoni de la primera de les proves de Resistència de 3 hores de Supermotard. Dissabte serà el dia en què els amants de les motocicletes clàssiques podran gaudir d'aquesta emocionant carrera de resistència en la què els participants lluitaran per obtenir les màximes puntuacions i poder guanyar el campionat en les diferents categories. També es disputarà al circuit mixt de les instal·lacions, la primera prova de Resistència de Supermotard. Durant 3 hores les motos no deixaran de rugir sobre la pista, un espectacle assegurat.

I diumenge arriba el pilot cerverí Marc Márquez. Rodi i Circuit Alcarràs han organitzat un esmorzar popular en companyia del pilot. Un cop acabat l'àpat es procedirà a fer un volt amb moto pel circuit encapçalat pel Subcampió Mundial de Moto2 de 201. També serà Márquez qui donarà la sortida a l'última carrera de la Copa Catalana de Resistència sobre Asfalt Rodi, disciplina en què el treball en equip és indispensable per poder guanyar.


La inscripció és obligatòria a www.rodi.es.

 

 

Data de Publicació 01 Desembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.