Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

L'equip Rodi Circuit Alcarràs abandona el 24h de Montmeló per problemes a la moto

  • Antoni Moreno
  • Òscar Solà
  • Robert Martínez
  • Toni Vitores
5 fotos

Ensopegada per l'equip Rodi Circuit Alcarràs en les 24 h Frigo de Motociclisme de Montmeló, que va tenir lloc el 17 de juliol. Els problemes en l'electrònica de la moto van obligar als membres de l'equip a abandonar la carrera després d'haver passat l'equador de la prova amb molt bons resultats. Martínez, Solà, Vitores i Moreno van iniciar la carrera des d'una fantàstica sisena posició amb la seva Yamaha R1 i durant les primeres hores van aconseguir mantenir la primera posició de la seva categoria i la tercera de la general. En total, una quarantena d'equips van participar al 24h Frigo de Motociclisme de Montmeló.

El tret de sortida de la prova es donava dissabte a les 15:00h. L'inici de la carrera des del sisè lloc va servir a l'equip alcarrassí per escalar posicions i situar-se entre els primers. Després de 12 hores de prova i quan la Yamaha R1 es trobava en tercera posició, van aparèixer problemes tècnics en l'electrònica de la moto. Durant hores els mecànics van provar de solucionar-ho, però quan ja eren les 10 del matí, els integrants de l'equip Rodi-Circuit Alcarràs van decidir abandonar la carrera després de molts intents inútils per tenir la moto en condicions.

Cal recordar que l'any passat l'equip format per Robert Martínez, Òscar Solà, Toni Vitores i Antoni Moreno va proclamar-se campió de la categoria Open Superbikes i va quedar en cinquena posició de la general d'aquesta mateixa prova quan era la primera vegada que competien en equip.

 

 

Data de Publicació 21 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.