Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Circuit d'Alcarràs clausura un intens cap de setmana de competició

El temps variable i les tres competicions motociclistes han estat els protagonistes del cap de setmana

  • Podium 80cc CMV. Foto: Pix MotoRR
  • María Herrera. Foto: Pix MotoRR
  • Ferran Hernandez. Promo 70. Foto: Pix MotoRR
  • Pere Llorenç. Copa Rodi. Foto: Pix MotoRR
4 fotos

La quarta prova de Promovelocitat, la clausura de la Copa Amater Rodi de Velocitat, durant el dissabte, i el Campionat Mediterrani de Velocitat durant la jornada del diumenge, han fet d'aquest cap de setmana un dels més complets i vibrants dels viscuts en les instal·lacions del Circuit d'Alcarràs.


Campionat Mediterrani de Velocitat

Un assolellat diumenge ha acompanyat als pilots participants en les diferents categories del Campionat Mediterrani de Velocitat. A primera hora s'han disputat les dues tandes d'entrenaments cronometrats de cada categoria, adjudicant-se la pole position els pilots Oscar Gutiérrez (80cc), María Herrera (Pre 125) i Miquel Crous en (600-1000) respectivament. S'ha iniciat la competició amb una disputadíssima carrera de 80cc guanyada per Marc Miralles seguit molt de prop d'Oscar Gutiérrez i per Fabio Quaratararo. La carrera de Pre-125 ha estat dominada per Maria Herrera de principi a fi. Els pilots de les motos de major cilindrada han tancat la jordana de competicions i s'ha portat la victòria amb claredat el pilot Miquel Crous amb el seu Yamaha Superstock 600, Juan Daniel Tobar ha estat el vencedor en Supersport, Maximilien Coron ha pujat al podi en primer lloc de Superstock 1000 i Alex Martínez ha guanyat en la categoria de Extrem.

 

Copa de Velocitat Amater Rodi

Els últims entrenaments de la temporada per als pilots inscrits en aquest campionat es van celebrar al Circuit d'Alcarràs a primera hora del matí. Alexander Mateos aconseguia el millor temps en la categoria 600cc i la pole de les motos de major cilindrada era para Joaquim Llach que detenia el crono en un espectacular 1:44,321.

Després de la disputa de les dues mànigues de cada categoria que tancaven el campionat estrenat aquest any, els pilots millor classificats van ser Albert Calvet (1000cc +35), Pere Llorens (1000cc -35), Jordi Mestres (600cc +35) i Alexander Mateos (600cc -35). En les instal·lacions d'Alcarràs es va realitzar el lliurament dels diplomes corresponents als millor classificats de cada categoria després de la celebració de les diferents carreres del campionat, els millors van ser Humbert Palma (1000cc -35), Albert Calvet (1000cc +35), José Terre (600cc -35) i Jordi Mestres (600cc +35).

 

Promovelocitat

Els pilots més joves del motociclisme català es van donar cita per disputar la quarta prova del campionat. Després de disposar de tot el matí per realitzar tandes d'entrenaments lliures i poder posar les motos apunt, a primera hora de la tarda es van celebrar les tandes cronometrades i van ser Vicente Romera (Promo 50), Ferrán Hernández (Promo 70) i Pau Ezquerra (Iniciacio RACC) els pilots més ràpids sobre l'asfalt. Miguel Parra va ser el vencedor de les dues mànigues de Promo 50 malgrat no sortir des de la primera posició de la graella. En la categoria major, la Promo 70, Marc García feia el mateix adjudicant-se la victòria en ambdues carreres. A la categoria d'iniciació va ser el més ràpid en entrenaments, Pau Ezquerra, el que va vèncer la primera màniga seguit de Raúl Navarro qui va aconseguir la victòria en la segona de les mànigues celebrades en el circuit d'Alcarràs. La propera cita per a la competició serà el 8 i 9 d'Octubre, amb la celebració d'una prova del Campionat de Catalunya de Karting, aquesta vegada en el traçat mixt de les instal·lacions del Circuit d'Alcarràs.


Data de Publicació 04 Setembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.