Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Copa Catalana Amateur Rodi, Promovelocidad i Campionat Mediterrani de Velocitat al Circuit d'Alcarràs

  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
2 fotos

El circuit d'Alcarràs serà l'escenari de l'última de les proves de la Copa Catalana Amateur Rodi, la quarta de la Promovelocitat i la cinquena del Campionat Mediterrani de Velocitat. Durant la jornada del dissabte, els pilots inscrits en la Copa Amateur seran els que lluitaran sobre l'asfalt per sentenciar les classificacions del campionat. Alhora en el circuit mixt de les instal·lacions, les joves promeses del món del motociclisme faran el propi en les diferents categories de la Promovelocitat. Diumenge el protagonisme serà per als pilots inscrits en les diferents categories del Campionat Mediterrani de Velocitat.

 

Promovelocitat

Els pilots realitzaran dissabte al matí les diferents tandes d'entrenaments cronometrats, i durant la tarda se celebraran les dues mànigues corresponents a les carreres de cada categoria. Cal destacar com a pilot a batre a Miguel Parra, com a clar dominador de la seva categoria (Promo RACC 50) i líder indiscutible de la classificació del campionat, ja que ha guanyat cadascuna de les carreres del campionat.

Copa Catalana Amater Rodi de Velocitat

Aquesta serà l'última oportunitat per als pilots de demostrar les seves habilitats en aquest campionat i es proclamaran els primers campions de cadascuna de les categories. En la categoria de 600cc José Terre i en la de 1000cc Humbert Palma, seran els pilots que hauran de defensar la primera posició del campionat. Bernard Collelldemont en les Legend, arriba a l'última prova amb el campionat sentenciat, havent aconseguit guanyar totes les carreres disputades.

Campionat Mediterrani de Velocitat

El jove pilot francès Fabio Quartararo arriba a Alcarràs com a clar dominador en la categoria de 80cc, després d'haver guanyat totes les proves disputades. La resta de categories es presenten més igualades. Una vegada més, compartint la jornada, es donaran cita en el circuit els participants en la Yamaha Challenge R amb les seves muntures blaves model YZF-R6.

 

 

Data de Publicació 01 Setembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.