Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Una senyera de Soses, lligada a la copa de la Champions

1 fotos

La Penya Barcelonista de Soses pot estar ben satisfeta. La casualitat anava de la seva part quan, durant la celebració de la Champions del FC Barcelona a Wembley, Víctor Valdés va agafar la senyera d'un dels membres de la penya per penjar-la a la copa que acabaven de guanyar. Lluny de deixar-la anar, l'endemà voltava pels carrers de Barcelona encara lligada a la copa. Per si tot això fos poc, la Penya Barcelonista de Soses té ara aquesta senyera firmada per tots els jugadors amb una foto del porter culé aixecant la copa amb la bandera penjada.

Un grup de socis de la penya sosina iniciava el seu viatge a Wembley per veure la final de la Champions. Després del xiulet que marcava la victòria del Barça, els jugadors van donar la volta de reconeixement amb els aficionats. El porter Valdés va fixar-se amb la senyera que duia un sosí i va demanar-li que li tirés. El porter la va lligar a la copa i d'allí no se'n va moure, ni tan sols per recórrer els carrers de Barcelona en la rua de celebració de l'endemà.

La sorpresa va ser quan dies més tard, ja en terres catalanes i després que els de Soses demanessin a la cúpula del Barça si els podien tornar la senyera signada, en una trobada de penyes, Sandro Rossell i Jordi Cardoner van fer entrega de la senyera emmarcada, signada i amb una foto de Valdés aixecant la copa a la Penya Barcelonista de Soses. El record emmarcat de l'emoció, l'alegria i el sentiment culé queden ara penjats al local de la penya per tothom que el vulgui visitar.

Data de Publicació 28 Juliol de 2011
Comentari Article1 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " futbol , Penyes barcelonistes , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.