Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Baix Segre camina

2 fotos

La Granja d'Escarp va celebrar la III Marxa Senderista del Baix Segre el diumenge 27 de març, organitzada per l'Associació de Dones de la Granja d'Escarp. A la trobada hi van assistir prop de 400 persones, provinents tant de la comarca del Segrià com de les províncies de Barcelona i Tarragona i de la comunitat aragonesa.

La marxa, que va tenir lloc al llarg de tot el matí, constava de dues rutes, de 14 i 19 km respectivament. Ambdues van començar a la plaça de la Cultura del poble i recorrien els camins de la falda de Montmeneu, des d'on els senderistes van poder gaudir de la bellesa paisatgística que ofereix aquest paratge natural del Baix Segre.

Al llarg de tot el recorregut, els participants van recuperar forces als diferents punts d'avituallament, on voluntaris i membres de diverses associacions del municipi oferien entrepans i begudes. En acabar la marxa, l'Associació de Dones de La Granja d'Escarp va organitzar un dinar popular. L'esdeveniment va concloure amb el sorteig de diversos obsequis entre els assistents.

Tant organitzadors com participants valoren molt positivament aquesta tercera edició de la marxa i esperen que l'any vinent es torni a celebrar amb el mateix èxit. D'altra banda, les entitats col·laboradores agraeixen l'assistència de tots els voluntaris i participants, ja que sense ells aquest esdeveniment esportiu i cultural no seria possible.

 

Data de Publicació 29 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " associacions de dones , La Granja d'Escarp "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.