Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Marc Coma, espectador de luxe al Circuit d'Alcarràs

Alcarràs acull les proves de les Copes Catalanes: Resistència Asfalt, Clàssiques Asfalt i Minivelocitat

  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
6 fotos

El Circuit d'Alcarràs ha rebut aquest cap de setmana la visita de Marc Coma, el triple campió del Dakar, a banda d'acollir la Copa Catalana de Resistència Asfalt, la Copa Resistència Asfalt Clàssiques i la Copa Catalana de Minivelocitat. Coma ha atès amb amabilitat als centenars de seguidors que s'han apropat al circuit en una jornada assolellada i calorosa.


8h Copa Catalana de Resistència Asfalt

Durant la jornada del dissabte es va celebrar la tanda de classificació per als equips inscrits en aquesta prova de resistència. L'equip Ruarte Competició aconseguia la millor volta, parant el crono en un sorprenent 1:40.616 en la seva última volta al traçat.

Amb una mica de retard, el convidat Marc Coma, donava el tret de sortida als 23 equips participants en aquesta prova de 8h, la més llarga celebrada mai en el circuit d'Alcarràs. Després dels problemes en la sortida de l'equip Ruarte Competició, era l'equip Salut i Benzina qui liderava la prova en els seus primers compassos, però va ser superat per l'equip Rodi Circuit d'Alcarràs en la volta 15 després d'una espectacular remuntada duta a terme pel seu pilot Robert Martínez.

L'equip de la Pole Position i el de Rodi Circuit d'Alcarràs van mantenir la lluita per les primeres places, fins que el Ruarte Competició es va veure obligat a abandonar per problemes mecànics. L'equip 34 integrat per Solà, Martínez, Vitores i Moreno va liderar la prova fins al final de la mateixa.


Resistència Asfalt Clàssiques

El dissabte va ser la jornada dedicada a la segona prova de la Copa Catalana de Clàssiques d'Asfalt.Durant el matí es van celebrar els entrenaments cronometrats, aconseguint la pole l'equip format per Fontquerni, Orugo i Carrau

La prova de 3 hores de durada es va iniciar poc després de les 2 de la tarda amb la tradicional sortida tipus Lemans. L'equip de Fontquerni (Dorsal 1), i el de Joan Font (Dorsal 66) van tenir un interessant duel fins al final per aconseguir pujar al graó més alt del podi. Dominant els de Font el primer terç de la carrera fins a ser superats per l'equip dorsal 1 en la volta 39. Aquestes dues primeres posicions no van sofrir més alteracions fins al final de la cursa. 

L'equip Squadra Sutge integrat per Valiente i Castillo va creuar la meta en tercera posició.

 


Copa Catalana de Minivelocitat

Paral·lelament a l'activitat del circuit de velocitat, en el circuit mixt es va celebrar la segona prova de la Copa Catalana de Minivelocidad. Després de les diverses tandes d'entrenaments de qualificació es van celebrar dues carreres per categoria. 

Raúl Navarro (Aleví) guanyant les dues mànigues, Simon Guarino (Sènior) també ocupant la primera posició en ambdues mànigues i Eric Lascorz (Escuters) signant dues segones posicions, van ser els pilots que van pujar al primer calaix del podi de les seves respectives categories. 

La propera prova que es disputarà en les instal·lacions del Circuit d'Alcarràs, una vegada finalitzat l'estiu, serà la 5ª cita del Campionat Mediterrani de Velocitat durant el primer cap de setmana del mes de setembre.

 

 

Data de Publicació 13 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.