Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Sardanyons, Pinedo i Olmos, vencedors al Circuit d'Alcarràs

  • Pix MotoRR
  • Pix MotoRR
  • Pix MotoRR
3 fotos

El Supermotard Català ha omplert d'espectacle el circuit alcarrassí. Un sol radiant ha donat la benvinguda als participants en la Copa Catalana de Supermotard el diumenge 29 de maig. Els participants s'han trobat amb un traçat en perfectes condicions i un ambient ideal per a la pràctica d'aquest esport.

La jornada en pista s'ha iniciat ben d'hora, a les 9 del matí, succeint-se els entrenaments cronometrats de les diferents categories. Al migdia, SM Elit i SM3, han estat els primers a prendre la sortida. Ángel Grau ha demostrat la seva regularitat en el traçat del Circuit d'Alcarràs, aconseguint la segona posició en ambdues mànigues. La primera l'ha guanyat Francesc Cucharrera i a la segona el pilot de Suzuki, David Giménez

En les carreres de SM 30/SM 40 ha estat el pilot de Honda, Joan Sardanyons, qui ha aconseguit creuar en primer lloc la línia de meta en ambdues mànigues, seguint-li Oscar Moce, que també ha repetit la segona plaça en ambdues mànigues. Joan Serra i Joan López han estat els pilots que han ocupat la tercera posició en cada carrera respectivament. Els joves pilots de la categoria SM Promo han demostrat la seva perícia sobre les motos i han ofert una carrera igualment espectacular al públic que s'ha apropat al circuit. En les dues mànigues han estat els mateixos pilots els que han creuat la meta en les primeres posicions, la Honda de Javier Pinedo ha estat la primera, la Kawasaki de Joan Martínez la segona, i la també Kawasaki de Marc Miralles la tercera.

Finalment en la categoria de SM Road, Joaquin Olmos ha estat el pilot més destacat, i el segon lloc ha estat ocupat per Sergio Blat, en la primera màniga, i per Jordi Cavaller en la segona.

La propera cita per a la competició en el Circuit d'Alcarràs, serà els propers 11 i 12 de juny amb la celebració de la Copa Catalana de Resistència Rodi amb la disputa d'una carrera de 8 hores de durada.

 

Data de Publicació 30 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.